Κουρτινάιτις: «Δεν αποδυναμωθήκαμε»

Απόλυτα ικανοποιημένος από τους παίκτες της ομάδας του εμφανίστηκε μετά το τέλος του αγώνα με τον ΠΑΟΚ ο Ρίμας Κουρτινάιτις, ο οποίος τόνισε ότι η αποχώρηση του Τιμοθέι Μοζγκόφ δεν στοίχισε στην ομάδα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος επειδή κερδίσαμε. Πήραμε το προβάδισμα από την αρχή της αναμέτρησης και μετά αυξήσαμε την δύναμή μας. Είμαι ευχαριστημένος που δεν αποδυναμωθήκαμε μετά από την αποχώρηση του Μοζγκόφ. Οι νεαροί παίκτες της ομάδας μου μπήκαν σωστά

στο παιχνίδι και είχαν ενέργεια. Ελπίζω στην συνέχεια να υπάρχουν περισσότερες ευκαιρίες και να τους δώσω χρόνο συμμετοχής».

Από την πλευρά του ο μεγάλος πρωταγωνιστής της Χίμκι, Τόμας Κελάτι δήλωσε: «Αμυντικά κάναμε ένα καταπληκτικό παιχνίδι, όσο για την επίθεσή μας, η Χίμκι διαθέτει ένα απίστευτο επιθετικό όπλο και μπορούσαμε να βάλουμε 100 πόντους ή και παραπάνω. Όλοι οι παίκτες έπαιξαν καλά σήμερα αν και αντιμετωπίζουμε μια δύσκολη σεζόν καθώς συμμετέχουμε σε τρεις διοργανώσεις. Παίξαμε και οι δώδεκα παίκτες και αυτό είναι υπέροχο για εμάς, όλοι είχαν την ευκαιρία τους. Από παιχνίδι σε παιχνίδι κάνουμε καταπληκτική δουλειά και το μπάσκετ γίνεται διασκέδαση. Η Χίμκι είναι ικανή να είναι πρώτη και στις τρεις διοργανώσεις στις οποίες συμμετέχει».

Keywords
Τυχαία Θέματα