Οικονόμου: «Ιστορική πρόκριση»

Οι δηλώσεις του προπονητή της ΑΕΚ μετά τη νίκη-πρόκριση επί της Βιζούρα Βελιγραδίου.

Ιστορική χαρακτήρισε την πρόκριση της ΑΕΚ στη φάση των «16» του CEV Cup ο Αποστόλης Οικονόμου: «Είναι ιστορική η πρόκριση μας. Η Βιζούρα είναι μια καλή ομάδα με λαμπρό μέλλον. Κάναμε το παιχνίδι εύκολο ενώ δεν είναι. Είμαστε πολύ χαρούμενοι για αυτή την πρόκριση.

Σε δέκα μέρες έχουμε παίξει ήδη τρία ματς και είναι σημαντικό για την ψυχολογία μας και δείχνει και την φυσική μας κατάσταση το γεγονός ότι το χθεσινό ματς ήταν το καλύτερο από τα τρία προηγούμενα».

Ο προπονητής της «Ένωσης» αφιέρωσε τη νίκη στη γενική διευθύντρια της ΑΕΚ, Ελπίδα Στεβή: «Αν και είμαι λίγο καιρό στην ΑΕΚ θα ήθελα να αφιερώσω τη νίκη αυτή στην Ελπίδα, η οποία πέρασε μια περιπέτεια υγείας, γιατί ως ομάδα είμαστε ενωμένοι και μια οικογένεια. Θέλαμε επίσης να είναι γιορτινό το κλίμα γιατί γιορτάζει ο έφορος, Νίκος Σπυριδαντωνάκης. Συγχαρητήρια στις αθλήτριες μου, σήμερα έπαιξαν πολύ καλό βόλεϊ».

Η Σόνια Μποροβίνσεκ τόνισε: «Θέλω να συγχαρώ τη Βιζούρα για το πολύ καλό παιχνίδι. Παίξαμε καλά στο πρώτο σετ αλλά στη συνέχεια η Βιζούρα κατάφερε να αντιδράσει. Χάσαμε στο πρώτο σετ αλλά στο τέλος καταφέραμε να κερδίσουμε που είναι και το πιο σημαντικό για μας. Είναι η πρώτη φορά σε ευρωπαϊκή διοργάνωση που συμμετέχουμε και προκρινόμαστε και είμαστε χαρούμενες για αυτό. Είμαστε ικανοποιημένες που ακόμα και όταν πίεζε η Βιζούρα δεν εγκαταλείψαμε το ματς και δείξαμε εμπειρία και ποιότητα».

Keywords
Τυχαία Θέματα