Κωστένογλου: «Ήταν δίκαιο το αποτέλεσμα»

22:58 7/5/2012 - Πηγή: OnSports

Διαφώνησε με τον Ζεσουάλδο Φερέιρα ο προπονητής της ΑΕΚ, Νίκος Κωστένογλου και έκανε έκκληση στον κόσμο της ΑΕΚ να βοηθήσει την ομάδα στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο

Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν πάρα πολύ καλοί. Δεν αφήσαμε τον Παναθηναϊκό να μας δημιουργήσει ιδιαίτερες φάσεις πέρα από τα στημένα. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός

είχε καλύτερη κυκλοφορία, εμείς δεν μπορούσαμε να αντέξουμε σε αυτόν τον ρυθμό, αλλά και πάλι απειληθήκαμε μόνο από στημένες φάσεις. Δεν είχαν όμως κλασικές ευκαιρίες. Εγώ θεωρώ δίκαιο το αποτέλεσμα. Θέλω να κάνω έκκληση προς τον κόσμο να μας βοηθήσει στο παιχνίδι της Πέμπτης. Θα είναι καθοριστικό για την πορεία μας στη διοργάνωση. Πλέον τα πλέι οφ απέκτησαν μεγαλύτερο ενδιαφέρον».

Για το γκολ του Κλωναρίδη: «Θεωρώ ότι οι ικανότητες του Κλωναρίδη δίνουν τη δυνατότητα στην ΑΕΚ να ελπίζει πολύ σε αυτόν στο μέλλον. Επειδή είναι επιθετικός παίκτης και έχει περισσότερη προβολή, θέλει ιδιαίτερη προσοχή. Θα πρέπει γενικότερα η ΑΕΚ να προσέξει ως προς την διαπαιδαγώγησή τους για να έχουν την αναμενόμενη εξέλιξη. Το γκολ του ήταν εντυπωσιακό. Έκανε μια εκπληκτική ατομική ενέργεια. Ας ελπίσουμε να παραμείνει προσγειωμένος».

Για τον Βάργκας: «Ο Βάργκας ένιωθε κάποιες ενοχλήσεις και προληπτικά τον βγάλαμε από την αποστολή στο ματς με τον ΠΑΟΚ. Στην προσωπική συζήτηση που είχαμε στο ξενοδοχείο μου είπε ότι δεν νιώθει 100% έτοιμος και είναι αρχή μου να μην μπαίνει στην αποστολή παίκτης που δεν νιώθει έτοιμος».

Για την επιστροφή του Γκουντγιονσεν: «Είναι σημαντικό που πήρε περίπου 25 λεπτά συμμετοχής. Ελπίζω στα επόμενα παιχνίδια να έχει τις ευκαιρίες να μας βοηθήσει ακόμα περισσότερο».

Keywords
Τυχαία Θέματα