Κάταγμα ο Νίνης, εκτός με ΠΑΟΚ!

22:58 7/5/2012 - Πηγή: OnSports

Κάταγμα στο ρινικό οστό που θα τον αφήσει σίγουρα εκτός από τους ερχόμενους αγώνες του Παναθηναϊκού με ΠΑΟΚ, υπέστη κόντρα στην ΑΕΚ ο Σωτήρης Νίνης, ο οποίος αναμένεται να δώσει αγώνα δρόμου προκειμένου να ενισχύσει τις προσπάθειες των συμπαικτών του στους δύο τελευταίους κρίσιμους αγώνες των play

offs - Τέλος (;) η σεζόν για Σπυρόπουλο.

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα πριν τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα στο ΟΑΚΑ αναγκάστηκε να προχωρήσει σε δύο αναγκαστικές αλλαγές, με τη μία από αυτές να είναι του Σωτήρη Νίνη. Ο νεαρός μέσος των «πρασίνων» σε μια διεκδίκηση της μπάλας «υποδέχθηκε» κατά λάθος τον αγκώνα του Κοντοέ στο πρόσωπο, με αποτέλεσμα να αποχωρήσει από τον αγωνιστικό χώρο με… παράσημο μια σπασμένη μύτη! Ο Νίνης διακομίστηκε αμέσως στο ιατρείο του γηπέδου, ωστόσο λίγο αργότερα, μετά τις πρώτες βοήθειες που του παρασχέθηκαν, μετέβη στο νοσοκομείο «Υγεία» όπου του έγιναν τρία ράμματα και διαγνώστηκε κάταγμα στο ρινικό οστό.

Σύμφωνα έτσι με τις πρώτες εκτιμήσεις, ο Νίνης θα μείνει σίγουρα εκτός από τους ερχόμενους δύο αγώνες με τον ΠΑΟΚ, ενώ δεν αποκλείεται να μπει στη φαρέτρα του προπονητή του για τους εναπομείναντες δυο, αγωνιζόμενος ωστόσο με προστατευτική μάσκα.

Όσον αφορά τέλος στον έτερο άτυχο του Παναθηναϊκού που αποχώρησε επίσης τραυματίας από τον αγωνιστικό ρόλο, ο Σπυρόπουλος υπέστη τράβηγμα στο δικέφαλο που σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις θα τον αφήσει εκτός για περίπου δέκα ημέρες (σε αυτή την περίπτωση θα χάσει όλους τους υπόλοιπους αγώνες του Παναθηναϊκού), ωστόσο η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί αύριο Τρίτη όταν και θα υποβληθεί στις απαραίτητες εξετάσεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα