Κωστένογλου: «Η ΑΕΚ θέλει περισσότερο τη νίκη»

13:47 5/5/2012 - Πηγή: OnSports

Την αισιοδοξία του ότι η ΑΕΚ θα παρουσιαστεί καλύτερη στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό και θα μπορέσει να πάρει τους τρεις βαθμούς, για να συνεχίσει να βρίσκεται στο... κυνήγι της πρωτιάς των play offs, εξέφρασε ο Νίκος Κωστένογλου.

Μιλώντας στην κάμερα της Nova, ο Νίκος Κωστένογλου αναφέρθηκε αρχικά στην ήττα από τον ΠΑΟΚ: «Ήταν αισιόδοξο το ότι η ομάδα στο δεύτερο ημίχρονο

ήταν καλύτερη απ' το πρώτο, γιατί σε μερικά παιχνίδια, πέρα απ' τα ματς με τον Άρη, τον ΟΦΗ και τον Παναθηναϊκό, στα υπόλοιπα αυτό δεν είχε συμβεί.

Ήταν το πρώτο ευχάριστο και αισιόδοξο μήνυμα, γιατί πραγματικά ο ΠΑΟΚ εκτός από μια φάση που έκανε στο 49' από εκεί και πέρα δεν μας απείλησε, πέρα από ένα κόρνερ. Αν μια ομάδα έπρεπε να νικήσει στο δεύτερο ημίχρονο αυτή ήταν η ΑΕΚ. Δυστυχώς εμείς δυσκολευόμαστε να πετύχουμε κάποιο γκολ κι όταν αυτό δεν έρχεται συμβαίνει το αναπάντεχο, γιατί στο γκολ του ΠΑΟΚ έγιναν πολλές αρνητικές συγκυρίες για να επιτευχθεί. Πρέπει όμως να αφήσουμε πίσω αυτό το ματς».

Όσον αφορά στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, είπε: «Τη Δευτέρα έχουμε ένα πολύ καθοριστικό ματς με τον Παναθηναϊκό. Πρέπει να στοχεύσουμε στη νίκη κι αυτό θα πρέπει να γίνει με σωστό τρόπο. Σίγουρα επιβάλλεται να παρουσιαστούμε πάρα πολύ καλοί. Όλα θα εξαρτηθούν από τα επόμενα δύο παιχνίδια. Αν εμείς καταφέρουμε και πετύχουμε ισάριθμες νίκες θα δοθεί ένας άλλος τόνος στα play offs και θα υπάρξει αγωνία για το τι θα γίνει στη διάρκεια. Είναι καθοριστικά τα δύο εντός έδρας παιχνίδια».

Τέλος, για το αν το ματς που ακολουθεί θα έχει σχέση με αυτά της κανονικής διάρκειας, τόνισε: «Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό. Είναι ένα ντέρμπι. Όλα τα αποτελέσματα είναι ανοιχτά. Εμείς θέλουμε περισσότερο τη νίκη, από βαθμολογικής πλευράς ώστε να πλησιάσουμε τον ανταγωνιστή μας. Ελπίζω να παρουσιαστούμε καλοί και αισιοδοξώ ότι θα νικήσουμε».

Keywords
Τυχαία Θέματα