Πίστη και αισιοδοξία στην Εθνική ανσάμπλ

13:12 5/5/2012 - Πηγή: OnSports

Με εντατική δουλειά συνεχίζει η Εθνική ομάδα ανσάμπλ την προετοιμασία της για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ρυθμικής γυμναστικής, το οποίο θα γίνει στο Νίζνι Νόβγκοροντ της Ρωσίας, το διάστημα 30 Μαΐου-3 Ιουνίου.

Το ατύχημα της Σταυρούλας Σαμαρά άφησε προσωρινά την ομάδα με πέντε αθλήτριες (Μαριάνθη Ζαφειρίου, Ελένη Δόικα, Βάσω Ζάχου, Εύη Λουκάγκου, Αλεξία Κυριαζή), σε μια κρίσιμη στιγμή.

Ωστόσο, το πρώτο τεστ

της Εθνικής με τη νέα της σύνθεση στέφθηκε από επιτυχία, καθώς η εμφάνιση στον αγώνα επίδειξης που έδωσαν το περασμένο σαββατοκύριακο στο Ολυμπιακό Χωριό, ήταν ιδιαίτερα ελπιδοφόρα.

Μάλιστα, η ομοσπονδιακή προπονήτρια, Τζένη Παπαδοπούλου, δήλωσε: «Αυτή την στιγμή έχουμε μόνο πέντε αθλήτριες, οι οποίες συμμετέχουν και στα δύο προγράμματα χωρίς να έχουμε τη δυνατότητα να κάνουμε κάποια αλλαγή. Παρόλα αυτά, τα κορίτσια τα πήγαν πολύ καλά στον πρώτο αγώνα επίδειξης, καταφέρνοντας να προσαρμοστούν άμεσα στις ανάγκες. Είναι βέβαιο ότι μπορούν να πάνε ακόμα καλύτερα στην συνέχεια, αφού δουλεύουν σκληρά, μέρα με τη μέρα».

Όσον αφορά στον τραυματισμό της Σταυρούλας Σαμαρά, είπε: «Η Σταυρούλα είναι καθημερινά μαζί μας και την περιμένουμε να γίνει καλά και να επανέλθει. Προς το παρόν συνεχίζει την αποθεραπεία της, κάνοντας εντατικές φυσιοθεραπείες στο τραυματισμένο της γόνατο και ακολουθώντας ειδικό πρόγραμμα ενδυνάμωσης».

Στο περιθώριο της προκριματικής φάσης του πανελλήνιου πρωταθλήματος κορασίδων, το επόμενο σαββατοκύριακο (12-13/05) στο Ολυμπιακό Χωριό, η Εθνική θα παρουσιάσει ξανά τα προγράμματά της στις 5 μπάλες και στις 3 κορδέλες/2 στεφάνια.

Keywords
Τυχαία Θέματα