Περνάει καλύτερα στην Μίλαν ο Μουντάρι

13:32 5/5/2012 - Πηγή: AEK365

Την εφετινή σεζόν ο Σούλεϊ Μουντάρι αγωνίζεται στην Μίλαν δανεικός από την Ίντερ και σε αυτό το διάστημα ο Γκανέζος μέσος νιώθει καλύτερα από ό,τι ένιωθε όταν βρισκόταν στην ομάδα όπου ανήκει καθώς δεν είχε το χρόνο συμμετοχής που θα ήθελε.

Την Κυριακή ο Μουντάρι θα τεθεί αντιμέτωπος της Ίντερ στο "Τζουζέπε Μεάτσα" με τον Γκανέζο μέσο να τονίζει σε δηλώσεις του: "Το κυριακάτικο παιχνίδι είναι πολύ σημαντικό και πρέπει να το κερδίσουμε, ώστε να έχουμε ελπίδες για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Είμαι πολύ χαρούμενος την Μίλαν,

αφού ήρθα εδώ με μεγάλο ενθουσιασμό. Στην Ίντερ όμως δεν είχα παίξει ποτέ με συνέπεια να μην ήμουν χαρούμενος. Τώρα σκοράρω περισσότερο, επειδή παίζω με σπουδαίους ποδοσφαιριστές που με βοηθούν στο παιχνίδι μου, όπως ο Ιμπραΐμοβιτς, ο Κασάνο και ο Κέβιν Πρις Μπόατενγκ που σου δίνουν κίνητρο να δώσεις τον καλύτερο σου εαυτό".
Στο τέλος της σεζόν λήγει ο δανεισμός στην Μίλαν με τον Μουντάρι να δηλώνει: "Εγώ δεν θέλω να σκέφτομαι το μέλλον αυτή την στιγμή, θέλω να επικεντρωθώ στα δυο εναπομείναντα παιχνίδια. Στο τέλος της σεζόν θα μιλήσουμε με την διοίκηση"

Keywords
Τυχαία Θέματα