Πρεμιέρα στο Last 16 του Eurocup

Στη μάχη του Last 16 του Eurocup, που κάνει πρεμιέρα σήμερα (17/01), μπαίνει το απόγευμα (19.45) ο Άρης.

Οι Θεσσαλονικείς μπορεί να ξεκινούν τις υποχρεώσεις τους στη δεύτερη φάση από το Αλεξάνδρειο, η αποστολή τους όμως κάθε άλλο παρά εύκολη μπορεί να χαρακτηριστεί, αφού υποδέχονται την αντίπαλο του ΠΑΟΚ στην κανονική περίοδο και «οικοδέσποινα» του φετινού Φάιναλ Φορ,

Κίμκι. Οι Ρώσοι αποτελούν ομάδα επιπέδου Ευρωλίγκας, έχοντας στις τάξεις τους παίκτες όπως οι Τόμας Κελάτι και Ζόραν Πλάνινιτς, αλλά και το γνώριμο στους Έλληνες φιλάθλους από τη θητεία του σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό, Ματ Νίλσεν. Ολοκλήρωσαν αήττητοι την πρώτη φάση, καταλαμβάνοντας την κορυφή του Β' Ομίλου, τη στιγμή που ο Άρης ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στο Γ' Όμιλο με ρεκόρ 4 νίκες και 2 ήττες.

Το συγκρότημα του Βαγγέλη Αλεξανδρή θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί τη δύναμη της έδρας του, προκειμένου να ξεκινήσει με το... δεξί τις υποχρεώσεις του στο Last 16, ωστόσο το εμπόδιο που θα πρέπει να υπερκεράσουν είναι διπλό, αφού εκτός από την Κίμκι οι παίκτες θα πρέπει να ξεπεράσουν και την κούραση από τις διαδοχικές αγωνιστικές υποχρεώσεις τους. Ο Μακεδόνας τεχνικός έχει ζητήσει από τους παίκτες του συγκέντρωση και τα σαράντα λεπτά της αναμέτρησης, ενώ απορία προκαλεί το πώς θα αντιδράσει η άμυνα ζώνης των Θεσσαλονικιών απέναντι σε μια ομάδα με δυνατή περιφέρεια όπως η ρωσική.

Το σημερινό (17/01) πρόγραμμα του Eurocup:

9ος Όμιλος
21.00 Γκραβελίν (Γαλλία) - Βαλένθια (Ισπανία)

10ος Όμιλος
19.45 Άρης - Κίμκι (Ρωσία)
21.00 Βιλερμπάν (Γαλλία) - Ντόνετσκ (Ουκρανία)

11ος Όμιλος
19.00 Μπάνβιτ (Τουρκία) - ΚΡΚΑ Νόβο Μέστο (Σλοβενία)
20.00 Μπούντουσνοστ (Μαυροβούνιο) - Σπαρτάκ Αγ. Πετρούπολης (Ρωσία)

12ος Όμιλος
15.30 Λοκομοτίβ Κούμπαν (Ρωσία) - Λιέτουβος Ρίτας (Λιθουανία)
21.45 Μπενετόν Τρεβίζο (Ιταλία) - Άλμπα Βερολίνου (Γερμανία)

Keywords
Τυχαία Θέματα