Καπέλο: «Με εξέπληξε ο Ρούνεϊ»

Ο Φάμπιο Καπέλο ήθελε να μιλήσει για την θετική εμφάνιση της Αγγλίας στο 2-2 με το Μαυροβούνιο, αλλά υποχρεώθηκε να αναλύσει την αποβολή του Γουέιν Ρούνεϊ.

Άλλωστε, ο επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ «έκλεψε την παράσταση» με την συμπεριφορά του στο τέλος του παιχνιδιού:

«Με εξέπληξε. Ακριβώς μπροστά μου κλώτσησε τον αντίπαλο. Νομίζω ότι αντέδρασε έτσι, επειδή δεν ήταν ικανοποιημένος με την απόδοση του. Το δεδομένο είναι ότι δεν θα είναι διαθέσιμος για τον επόμενο αγώνα, οπότε πρέπει να βρούμε κάποια

άλλη λύση».

Πάντως, ο προπονητής του τον δικαιολόγησε:

«Είναι σημαντικός παίκτης για εμάς. Μερικές φορές, όταν οι σπουδαίοι παίκτες δεν ανταποκρίνονται στις προσδοκίες, τότε κάνουν λάθη. Η κόκκινη κάρτα θα λειτουργήσει διδακτικά για τον ίδιο και για την ομάδα».

Αλλά δεν θέλησε να αναφερθεί στο γνωστό σκάνδαλο, το οποίο σίγουρα απασχολεί τον ποδοσφαιριστή του:

«Η απογοήτευση του ποδοσφαιριστή οφείλεται πάντα σε γεγονότα εντός γηπέδου, όχι σε αυτά που συμβαίνουν μακριά από αυτά».

Εν τέλει έφθασε στην ανάλυση του ματς και φάνηκε ικανοποιημένος από την πρόκριση στην τελική φάση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

«Ο αγωνιστικός χώρος δυσκόλεψε την κυκλοφορία της μπάλας. Αυτός δεν ήταν ιδανικός και φάνηκε από τις επαφές μας εντός γηπέδου. Ωστόσο το αποτέλεσμα είναι θετικό. Θέλαμε να προκριθούμε στο EURO, αλλά θα προτιμούσα να μιλήσω για το ίδιο το παιχνίδι, αφού ήμασταν πολύ καλοί σε αυτό».

Πλέον, ο Ιταλός τεχνικός θα ετοιμάσει την ομάδα του για το επερχόμενο φιλικό αγώνα εναντίον της Ισπανίας, ο οποίος θα διεξαχθεί στο Wembley. Πρόκειται για πολύ σημαντικό τεστ των δύο κορυφαίων εθνικών ενόψει του καλοκαιρινού EURO.

Keywords
Τυχαία Θέματα