Κανονικά ο Γιούκιλις των Ρεντ Σοξ

Ο Κέβιν Γιούκιλις ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στη βουβωνική χώρα και επανέρχεται στο δυναμικό των Μπόστον Ρεντ Σοξ.

Ο «Έλληνας Θεός» απουσίασε από ένα παιχνίδι λόγω του προαναφερόμενου τραυματισμού. Ωστόσο συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του αποψινού (ξημερώματα 18/04) ματς εναντίον των Τέξας Ρέιντζερς.

Εξέτισε την τιμωρία ο Guillen

Ξανά στο dugout των Μαϊάμι Μάρλινς θα βρεθεί ο Ozzie Gullen για τον αγώνα με τους Σικάγο Καμπς. Θυμίζουμε πως ο Βενεζουελανός προπονητής είχε δεχθεί ποινή πέντε αγωνιστικών από τη διοίκηση της ομάδας του λόγω των δηλώσεων

υπέρ των Φιντέλ Κάστρο.

Επίσημα o Damon

Οι Κλίβελαντ Ίντιανς επισημοποίησαν τη μεταγραφή του 38χρονου outfielder, Johnny Damon. Μάλιστα αναμένεται να καλύψει άμεσα τη θέση του left fielder στους «ινδούς».

Ίωση ο Teixeira

Εκτός αποστολής τέθηκε ο Mark Teixeira και ο Nick Swicher θα αγωνιστεί στην πρώτη βάση των Νιου Γιορκ Γιάνκις κόντρα στους Μινεσότα Τουίνς. Φαίνεται, πάντως, πως η ίωση του Teixeira δεν θα προκαλέσει περαιτέρω απουσίες.

Ενοχλήσεις ο Takahasi

Αμφίβολος θεωρείται ο Hisanori Takahashi για τα επόμενα παιχνίδι των Λος Άντζελες Έιντζελς. Πρέπει να ξεπεράσει κάποιες ενοχλήσεις στον ώμο, ώστε να επανέλθει στο βασικό σχήμα των «αγγέλων».

Επιστρέφει ο Freese

Ύστερα από απουσία ενός παιχνιδιού, ο David Freese επανήλθε στο βασικό σχήμα των Σέιντ Λούις Κάρντιναλς. Συγκεκριμένα θα αγωνιστεί κανονικά στον σημερινό αγώνα με τους Σινσινάτι Ρεντς. Επίσης, ο Lance Berkman επανέρχεται στην αποστολή των «καρντς» για πρώτη φορά από τις 10 Απριλίου!

Χωρίς Schafer οι Άστρος

Μία ίωση που ταλαιπωρεί τον Jordan Schafer τον απέκλεισε από τον αγώνα των Χιούστον Άστρος με τους Ουάσινγκτον Νάσιοναλς. Ο Justin Maxwell θα καλύψει το κενό του.

Επαναφορά για Gonzalez

Μετά από αποχή τριών αγώνων, ο Carlos Gonzalez επιστρέφει στο δυναμικό των Κολοράντο Ρόκις. Άλλωστε ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στον λαιμό και θα αγωνιστεί κόντρα στους Σαν Ντιέγκο Πάντρες. Ενοχλήσεις στον λαιμό έχει και ο συμπαίκτης του, Jeremy Guthrie.

Παραμένει έξω ο Betancourt

Δεν ξεπέρασε τον τραυματισμό του στον αστράγαλο και ο Yuniesky Betancourt ίσως απουσιάσει από τρίτο συναπτό παιχνίδι των Κάνσας Σίτι Ρόγιαλς. Η απόφαση περί συμμετοχής του θα ανακοινωθεί την ύστατη στιγμή.

Στον κατάλογο τραυματιών ο Cairo

Οι Σινσινάτι Ρεντς τοποθέτησαν τον infielder, Miguel Cairo, στον δεκαπενθήμερο κατάλογο τραυματιών. Στη θέση του κλήθηκε ο Todd Frazier από τα θυγατρικά τμήματα των «κόκκινων».

Keywords
Τυχαία Θέματα