Preview 29ης αγωνιστικής

00:03 18/4/2012 - Πηγή: AEK365

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ-ΑΡΗΣ (19:00/aek365/ΝΟVA)

Ένα σχεδόν αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι διεξάγεται στο Αγρίνιο, όπου Παναιτωλικός και Άρης αναμετρώνονται για την 29η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα. Οι γηπεδούχοι μετά τη καταδικαστική ήττα από τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο έχουν ποδεχτεί τη μοίρα τους, αφού δεν προλαβαίνουν να σωθούν,

ωστόσο θέλουν να διατηρήσουν τιςμαθηματικές ελπίδες τους. Eνώ από την άλλη ο Άρης που δεν θα έχει στην διάθεσή του τους Καστίγιο και Ούμπιντες ταξίδεψε στην Θεσσαλονίκη με σκοπό να πάρει μια νίκη γοήτρου, αφού ο στόχος του που ήταν η είσοδος στα πλέι οφ δεν φαίνεται πλέον εφικτός.

Οι αποστολές των δυο ομάδων:

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Τσενάμο, Μπλάζιτς, Καραμαλίκης, Ακαλέ, Παλαιολόγος, Ντολεζάι, Καμαρά, Κούσας, Θεοδωρίδης, Μουμίν, Μπουμάλ, Χαριστέας, Πασάς, Μπελεβώνης, Αναστασιάδης, Φερνάντες, Γκόλιας, Ετζενγκέλε, Σιόντης.

ΑΡΗΣ: Βελλίδης, Σηφάκης, Νέτο, Μίσελ, Λαζαρίδης, Σανκαρέ, Παπαζαχαρίας, Γιαννιώτας, Κατίδης, Πρίτττας, Ακόστα, Φατί, Σολτάνι, Τριανταφυλλάκος, Κοτσώνης, Καπετάνος, Κανούλας και Γιαννίτσης.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΞΑΝΘΗ (19:00/aek365/ΝΟVA)

«Μάχη» ανακούφισης θα πραγματοποιηθεί στη Νέα Σμύρνη, αφού Πανιώνιος και Ξάνθη «καίγονται» για το τρίποντο. Και οι δύο ομάδες έχουν εξασφαλίσει τη σωτηρία τους, ωστόσο επιθυμούν να πάρουν ακόμα μια νίκη που θα τους απαλλάξει από το άγχος. Οι γηπεδούχοι δεν θα έχουν στην διάθεσή τους τον Ρόβα, ο οποίος δεν ξεπέρασε το ΄πρόβλημα που αντιμετωπίζει. Ενώ οι φιλοξενούμενοι θα στερηθούν τις υπηρεσίες των τιμωρημένων Φλίσκα και Βάλλα.

Οι αποστολές των δυο ομάδων:

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ:Αμπντουλάγιεφ, Αναστασόπουλος, Αντούνιες, Ντιμπαλά, Γουνδουλάκης, Κουλουχέρης, Κούρος, Κούτσι, Κούρντι, Μενδρινός, Μιχαηλίδης, Ομο, Πετκάκης, Πιέρ, Ρόκας, Σάμαρης, Σκέμπρι, Σιδεράκης, Σιόβας, Σταυροθανασόπουλος.

ΞΑΝΘΗ: Ζοντί Βιβιανί, Μανώλη Μπέρτο, Δήμο Μπαξεβανίδη, Εντιμάρ Κουριτίμπα, Μάουρο Πόι, Στεφάν Νταρμπιόν, Δημήτρη Σουάνη, Μάρκο Μαρκόφσκι, Μαρσελίνιο Λέιτε, Βαγγέλη Πλατέλλα, Θόδωρο Βασιλακάκη, Παναγιώτη Βλαχοδήμο, Σταύρο Σταθάκη, Πέτρο Μάνταλο, Δημήτρη Κομεσίδη, Σωτήρη Λυμπερόπουλο, Βλάση Καζάκη, Μιχάλ Στάσιακ, Ρικάρντο Ντάνι.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ-ΟΣΦΠ (19:00/aek365/ΝΟVA)

Ο ΠΑΣ Γιάννινα για την 29η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό στους Ζωσιμάδες και θέλει να κάνει το καλύτερο μπροστά στους οπαδούς τους. Οι γηπεδούχοι που κατάφεραν να παραμείνουν στην κατηγορία έχουν αρκετά καλή ψυχολογία και περιμένουν να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους μέσα στο γήπεδο. Από την άλλη ο Ολυμπιακός που εδώ και δύο αγωνιστικές έχει κατακτήσει και μαθηματικά το Πρωτάθλημα επιθυμεί να πάρει μια νίκη γοήτρου και να προετοιμαστει κατάλληλα για τον τελικό του Κυπέλλου με τον Ατρόμητο.

Οι αποστολές των δυο ομάδων:

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Δεν έχει ανακοινωθεί

ΟΣΦΠ: Μέγιερι, Κάρολ, Τοροσίδης, Παπάζογλου, Μοδέστο, Μαρκάνο, Α. Παπαδόπουλος, Χολέβας, Φέισα, Μανιάτης, Ορμπάιθ, Φετφατζίδης, Καζίμ-Ρίτσαρντς, Αμπντούν,

Keywords
Τυχαία Θέματα