«Έπεσε» πάλι ο John Cena

Νέα ήττα από τον… Lord Tensai υπέστη ο John Cena, ο οποίος «πολιορκείται» από τον Brock Lesnar, ενώ ο Chris Jericho έκλεισε ματς με τον CM Punk στο Extreme Rules.

Το εβδομαδιαίο επεισόδιο του «Raw SuperShow» προβλήθηκε από το Ηνωμένο Βασίλειο. Ο Lesnar δεν έκανε το υπερατλαντικό ταξίδι, αλλά μέσω βίντεο απείλησε τον

Cena. Από την πλευρά του, ο «Champ» έχασε στο main event από τον αήττητο Lord Tensai.

Πάντως, ο πρώην πρωταθλητής του UFC και του WWE αποδείχθηκε… χείμαρρος στο μαγνητοσκοπημένο promo του. Συγκεκριμένα ανάφερε πως βαρέθηκε τις… κωμωδίες και πως θέλει να καταστρέψει τον Cena, τον οποίο θεωρεί εκπρόσωπο των… παρωδιών του pro-wrestling. Είναι φανερό πως προωθείται χαρακτήρας… αληθινού μαχητή.

Επίσης, ο CM Punk επικράτησε του Mark Henry σε εντυπωσιακό ματς. Ύστερα από τον αγώνα, ο Jericho ανακοίνωσε πως εξασφάλισε νέο αγώνα τίτλου κόντρα στον WWE Champion στο Extreme Rules. Το ίδιο έχει συμβεί ήδη αναφορικά με το «Cena vs Lesnar».

Πέρα από τον «Straight Edge Superstar», ο Santino Marella υπερασπίστηκε πετυχημένα τον δικό του τίτλο US κόντρα στον David Otunga. Ο World Heavyweight Champion, Daniel Bryan, επιβλήθηκε του Kofi Kingston σε non-title αγώνα, ενώ οι Tag Team Champions, Primo και Epico ηττήθηκαν, πάλι σε non-title ματς, από τους Khali και Big Show.

Παρακάτω όλα τα αποτελέσματα της βραδιάς:

O CM Punk κέρδισε τον Mark Henry.
O Santino Marella κέρδισε τον David Otunga.
O Daniel Bryan κέρδισε τον Kofi Kingston.
O Brodus Clay κέρδισε τον Dolph Ziggler με DQ.
Οι Great Khali & Big Show κέρδισαν Primo & Epico.
O Lord Tensai κέρδισε τον John Cena.

Keywords
Τυχαία Θέματα