Κανένα θέμα με Κάκο, φαβορί για το ντέρμπι

Κανένα θέμα δεν υπάρχει με τον Τάσο Κάκο και βρίσκεται κανονικά ανάμεσα στους υποψήφιους για να διευθύνουν το ντέρμπι «αιωνίων» στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Ο διεθνής διαιτητής ορίστηκε ως 4ος στο ντέρμπι Παναθηναϊκού-ΑΕΚ και μόνο ως 4ος δεν μπορεί να βρεθεί στο φαληρικό γήπεδο, σύμφωνα με πληροφορίες που έρχονται από την ΕΠΟ.

Δηλαδή, ο Κάκος, ο οποίος ήταν 4ος διαιτητής στο ματς Παναθηναϊκός-ΑΕΚ για την 9η αγωνιστική, μπορεί να οριστεί 1ος διαιτητής σε παιχνίδια

της 10ης αγωνιστικής και φυσικά και στο Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός.

Συνεπώς, ο διεθνής ρέφερι είναι μεταξύ των επιλογών της ΚΕΔ για το ντέρμπι του Καραϊσκάκη, με αρκετές πιθανότητες μάλιστα καθώς θεωρείται ο πιο έμπειρος και ικανός διαιτητής.

Σύμφωνα με το άρθρο 38 του κανονισμού και από τη στιγμή που ο Κάκος ήταν 4ος στο ντέρμπι της 9ης αγωνιστικής ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ, υπήρξε. θόρυβος ότι δεν μπορεί να σφυρίξει στο παιχνίδι του Φαλήρου.

Όμως σύμφωνα με πληροφορίες από την ΕΠΟ ο εν λόγω ρέφερι δεν έχει το δικαίωμα να οριστεί μόνο ως 4ος διαιτητής στο ντέρμπι «αιωνίων».

Με δεδομένο λοιπόν ότι τόσο ο Σπάθας όσο και ο Σιδηρόπουλος δεν μπορούν να διευθύνουν το ντέρμπι (σ.σ. έχουν παίξει σε παιχνίδια των δύο ομάδων την προηγούμενη αγωνιστική), μένουν άλλοι πέντε από τους διεθνείς για να αποφασίσει η ΚΕΔ.

Με τα δεδομένα αυτή τη στιγμή, ο Γιάχος και ο Κάκος φαντάζουν φαβορί, ενώ Κουκουλάκης, Κωνσταντινέας και Τριτσώνης έχουν πολύ λιγότερες πιθανότητες.

Keywords
Τυχαία Θέματα