Βεργανελάκης: «Μπορούν καλύτερα τα Χανιά»

Για την πρώτη εμφάνιση της ομάδας του στη Β' κατηγορία του γυναικείου πρωταθλήματος, μίλησε στο Onsports ο Μάνος Βεργανελάκης.

Ο προπονητής των Χανίων θέλησε να αποτυπώσει την πρώτη του εμπειρία, μετά από τρία χρόνια ύπαρξης της ομάδας του, καθώς και για την εμφάνιση των «μπλε» κοριτσιών στην 1η αγωνιστική της κατηγορίας.

Για την πρεμιέρα της ομάδας

του στη Β' κατηγορία, ο Μάνος Βεργανελάκης είπε: «Δεν μπορώ να πω πως είμαι ευχαριστημένος. Μια πρεμιέρα πάντα κρύβει εκπλήξεις. Όταν είσαι φιλοξενούμενος είναι διαφορετικά, οι γηπεδούχοι έχουν αποκλειστικό τους στόχο τη νίκη. Στην πρεμιέρα είχαμε τη δυνατότητα να κάνουμε κάτι καλύτερο, αλλά δεν είχαμε το μυαλό και την υπομονή να κρατήσουμε το αποτέλεσμα».

Για την προετοιμασία, ο προπονητής της χανιώτικης ομάδα τόνισε: «Ένα μήνα πριν την έναρξη του πρωταθλήματος δεν είχαμε κάνει κάποιο φιλικό, χάσαμε και την ευκαιρία λόγο απεργιών να παραβρεθούμε στο Βόλο για το τουρνουά και το μόνο που κάναμε ήταν προπονήσεις, περιμένοντας την έναρξη του πρωταθλήματος και αυτό φάνηκε».

Και συνέχισε λέγοντας: «Το ότι δεν πήραμε αυτό που θέλαμε στο πρώτο παιχνίδι δεν σημαίνει τίποτα. Το ταξίδι είναι μεγάλο. Στόχος μας είναι να κοιτάμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, προκειμένου να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε».

Ο τεχνικός των Χανίων είπε τέλος: «Κάναμε μια όχι και τόσο καλή εμφάνιση. Τα κορίτσια προσπάθησαν και έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό. Μαζί με την Αγία Παρασκευή είμαστε οι πιο νεανικές ομάδες της κατηγορίας και παιχνίδι με το παιχνίδι μαθαίνουμε. Πιστεύουμε στην ομάδα μας και υπάρχει θέληση».

Keywords
Τυχαία Θέματα