Κανακούδης: «Δημιούργημα Καλαϊτζίδη η Βέροια»

Ο Πέτρος Κανακούδης μίλησε για τη φετινή άνοδο της Βέροιας και τη συμβολή του Δημήτρη Καλαϊτζίδη.

Στον ραδιοφωνικό σταθμό «Αθλητικό Μετρόπολις» μίλησε ο Πέτρος Κανακούδης, μία ημέρα μετά τη φιέστα για την άνοδο της Βέροιας στη Super League. Ο ακραίος μέσος τόνισε ότι η ομάδα είναι δημιούργημα του Δημήτρη Καλαϋζίδη και εξέφρασε πρόθεση παραμονής.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Μέχρι και τον Ιανουάριο ήταν δύσκολη η χρονιά για μένα, βρέθηκα με αντιμέτωπος με πρωτόγνωρες

καταστάσεις, αλλά η συνέχεια και το τέλος ήταν καλύτερα, οι κόποι μου έπιασαν τόπο και το τέλος είναι γλυκό.

Νομίζω ότι αν δούμε το ρόστερ της ομάδας θεωρώ ότι είναι το καλύτερο απ? όλων των υπολοίπων. Η ομάδα είναι δημιούργημα του Δημήτρη Καλαϊτζίδη και πιστεύω ότι αυτός είναι ο κύριος δημιουργός της ομάδας και κατ’ επέκταση εμείς οι ποδοσφαιριστές που καταφέραμε να εμπεδώσουμε τα στοιχεία που μας μετέδωσε ο προπονητής. Στη συνέχεια η ομάδα απέκτησε αυτοπεποίθηση και το φυσικό επόμενο ήταν να υπάρχουν συνεχόμενα θετικά αποτελέσματα».

Για τη φιέστα:

«Ευχαριστούμε τον κόσμο που βρέθηκε κοντά μας στη χαρά της επιτυχίας υπήρξε εορταστικό κλίμα ο κόσμος της Βέροιας περίμενε την επανένταξη στη Σούπερ Λιγκ και χθες μια και ήταν ο τελευταίος αγώνας στη Βέροια ήταν ευκαιρία να γιορτάσουμε όλοι μαζί αυτή την επιτυχία».

Για τη νέα σεζόν στη Super League:

«Δε χρειάζονται πολλές προσθήκες, αλλά χρειάζονται ορισμένες. Είναι διαφορετικό το επίπεδο παίκτες υπάρχουν που μπορούν να αντεπεξέλθουν αλλά θα είναι σημαντικό να γίνουν προσθήκες κι άλλων ποιοτικών παικτών που θα μεγαλώσουν το ρόστερ της ομάδας». .

Για το αν επιθυμεί να μείνει:

«Θα ήθελα να μείνω στη Βέροια, το διάστημα που είμαι στην ομάδα είμαι απόλυτα ικανοποιημένος η συνεργασία μας είναι σε πολύ καλά επίπεδα δε με οδηγεί κάτι ώστε να απομακρυνθώ από το σύλλογο».

Για την περιπέτεια του περασμένου καλοκαιριού με τον Ηρακλή:

«Φταίνε οι άνθρωποι που εμπιστευτήκαμε τα λόγια τους ότι θα βρισκόταν μια λύση και οι προτάσεις που είχαν έρθει τότε δεν τις διαπραγματευτήκαμε γιατί πιστέψαμε σε αυτά τα λόγια που έβαλαν στον εγκέφαλό μας και θα κινδυνεύαμε να μείνουμε χωρίς ομάδα ως τον Ιανουάριο. Και στο τέλος αναγκάστηκα να πάω σε μια ομάδα γνωρίζοντας την τύχη της.

Πήγα απλά σε ομάδα επαγγελματική, Α’ Εθνικής, όταν ένας παίκτης μένει σε αγωνιστική απραξία είναι δύσκολο να τον εμπιστευτεί κάποια ομάδα. Φταίμε κι εμείς όμως που εμπιστευτήκαμε κάποιους ανθρώπους που μας έλεγαν λόγια. Βέβαια, αυτό που συνέβη στον Ηρακλή είναι κατάφωρα άδικο και ο μόνος που την πλήρωσε είναι ο Ηρακλής».

Τέλος, ρωτήθηκε και για το αρνητικό αποτέλεσμα του ΠΑΟΚ με τον Ατρόμητο:

«Μόνο με το κίνητρο της αποφυγής της τελευταίας θέσης έπρεπε να είναι νικηφόρο το παιχνίδι για την ομάδα. Η ψυχολογική κόπωση είναι υπερβολική, διότι οι παίκτες πρέπει να μαζευτούν 15 Ιουνίου και ακόμη πιο δύσκολο θα είναι για τους διεθνείς. Και οι παίκτες αυτοί είναι ακρογωνιαίοι λίθοι και θα πρέπει η διοίκ

Keywords
Τυχαία Θέματα