Ίμπρα: «Δεν χωράς στην Μίλαν, Μάριο»

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς τόνισε ότι η επιθετική γραμμή της Μίλαν είναι πλήρης και δεν υπάρχει χώρος για τον Μάριο Μπαλοτέλι.

Αρκετά είναι τα σενάρια που θέλουν την Μίλαν να ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Μάριο Μπαλοτέλι, ο οποίος στο παρελθόν είχε αποκαλύψει ότι είναι οπαδός των «ροσονέρι».

Βέβαια, ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς φαίνεται πως έχει διαφορετική άποψη και μιλώντας στα ιταλικά Μέσα τόνισε ότι ο νεαρός επιθετικός δεν χωράει στην Μίλαν. «Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει χώρος για κανέναν επιθετικό. Καμία ομάδα δεν έχει τόσο καλούς επιθετικούς όσο η Μίλαν. Αν έρθει ο Μάριο θα γίνουμε πέντε

και τότε οι τρεις θα πρέπει να κάθονται στον πάγκο. Χρειαζόμαστε έναν επιθετικό όσο θα λείπει ο Κασάνο, αλλά αυτός δεν μπορεί να είναι ο Μπαλοτέλι», είπε ο Σουηδός επιθετικός.

Στο παρελθόν ο Μπαλοτέλι είχε τονίσει ότι είναι καλύτερος επιθετικός από τον Ιμπραΐμοβιτς με τον Σουηδό να λέει: «Όταν το είχε πει πίστευα ότι έκανε πλάκα. Αν θα ήταν ικανός να παίξει σε κάθε παιχνίδι ίσως και να γινόταν», συνέχισε.

Για το αν θα μπορούσε να βρεθεί στην ίδια ομάδα μαζί του είπε: «Σε ανθρώπινο επίπεδο σίγουρα. Θα μπορούσαμε να είχαμε μεγαλώσει μαζί στο γκέτο του Μάλμε. Επίσης που αρέσουν τα βεγγαλικά, αλλά τα αφήνω στις σχάρες. Δεν καίω το σπίτι μου», είπε ειρωνικά ο Ιμπραΐμοβιτς.

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ.

Keywords
Τυχαία Θέματα