Βλάσης Τσάκας οε οε οε...

Έδω ο κόσμος καίγεται...η χώρα ψάχνει να βρει πρωθυπουργό τρείς μέρες τώρα και εμείς ασχολούμαστε στα σοβαρά κιόλας με τον Τσάκα!

Πραγματικά αυτοί που έβγαζαν όλες τις προηγούμενες ώρες τις φήμες περί επαφής ανθρώπου του Ολυμπιακού ή ακόμα περισσότερο άνθρωπο που είναι πολύ κοντά στον Βαγγέλη Μαρινάκη με τον "μυθικό"(από όλες τις απόψεις) Βλάση Τσάκα, πατάνε στην γη; Ζούν ανάμεσά μας( όπως λέει

και μία ψυχή); Είναι υπαρκτά πρόσωπα; Γιατί αν οι απαντήσεις σε όλα αυτά είναι ναι , ε τότε μάλλον οι συγκεκριμένοι κύριοι θα πρέπει να κοιταχτούν σε γιατρό!

Και εγώ απορώ και με τον Ολυμπιακό πως αποφάσισαν να σχολιάσουν τις συγκεκριμένες ανυπόστατες φήμες, λες και βγήκε φημολογία για τον αν ο Μαρινάκης πουλάει τον Ολυμπιακό στον πρίγκηπα!!!!

Φοβερά πράγματα συμβαίνουν λοιπόν ενόψει του ντέρμπι λες και πραγματικά ο Ολυμπιακός δεν έχει κάτι άλλο να ασχοληθεί αυτές τις ημέρες , απο το πως θα καταστρώσει σχέδιο εισόδου και παραμονής σε σουϊτα του εκπροσώπου ή όποως αλλιώς θέλει να ορίζεται αυτός του πρίγκηπα που ενδειαφέρεται να μπει στον Παναθηναϊκό! Ο Τσάκας ούτως ή αλλως προσωπικά πιστεύω ότι αν θελήσει να πάει στον Πειραιά και να δει το ματς απο την εξέδρα των επισήμων, θα γνωρίσει στην κυριολεξία την αποθέωση απο τους φίλους του Ολυμπιακού που εν χορώ θα φωνάζουν: "Βλάσης Τσάκας οε οε οε..."

Μα είναι δυνατόν ;

Έλεος πια με την ιστορία αυτή και με τον συγκεκριμένο κύριο που στην προκειμένη περίπτωση και χωρίς κανέναν απολύτως λόγο δημιούργησε μία κατάσταση να είχαμε να λέγαμε...και στον Ολυμπιακό!

Άλλα 'ντάλλα της Παρασκευής το γάλα...που λέει και μία ψυχή!

Keywords
Τυχαία Θέματα