Η πραγματική αλήθεια για τον όρκο σιωπής του Τσάκα!

Γεια χαρά σας osporωμένοι και onsporωμένες μου. Για τις ανάγκες της σημερινής μας ιστορίας θα μεταφερθούμε για μία ακόμα φορά στη Σαουδική Αραβία (την έχουμε πλέον για χαβαλέ τη διαδρομή) και πιο συγκεκριμένα σε ένα από τα υπερπολυτελή ξενοδοχεία της πόλης.

Εκεί μόλις έχει καταφτάσει ο νέος ειδικός ρεπόρτερ-Αραβολόγος της στήλης Πετρέλαιος Κελεμπίας που πήρε αμέσως τη θέση, αφού είχε απoστηθίσει όλα τα cd του Πετρέλη και είχε πολύ καλές δημοσιογραφικές (πετρελαιο)πηγές.

Κόντεψε βέβαια να χάσει τη θέση, γιατί από ένα τυπογραφικό λάθος στις οδηγίες του διευθυντή, έψαχνε δύο μήνες να

βρει πληροφορίες για τη… Σουηδική Αραβία!

Ο προηγούμενος Αραβολόγος, Καμήλος Επενδύτογλου μετά τις τεράστιες επιτυχίες του, έγινε υπεύθυνος σύνταξης, δηλαδή ψάχνει υπεύθυνα να πάρει τη σύνταξή του…
Ο ρεπόρτερ μας Πετρέλαιος, βρίσκεται λοιπόν στο λόμπι ενός πενηντάστερου ξενοδοχείου, με σκοπό μόνο και μόνο να βγάλει την είδηση. Σε μια γωνία, εννιά Άραβες πρίγκιπες, με κελεμπίες περιμένουν κάποιον, κοιτώντας κάθε τόσο τα ρολόγια τους που δεν έχουν μόνο φύλλα χρυσού αλλά ολόκληρο τον… κορμό του δέντρου.

Μα να, εμφανίζεται αυτός που περίμεναν και είναι ποιος άλλος, ο Βλάσης Τσάκας, που αργά αλλά σταθερά κάθεται στο τραπέζι των Αράβων.

«Τι έγινε; Πού πήγε ο δέκατος της παρέας» ρωτά τους υπόλοιπους.

«Πήγε προς πετρελαίου του» απαντά ο ένας από τους πρίγκιπες.

«Προς πετρελαίου του;» απορεί ο Τσάκας.

«Ναι, πώς λέτε εσείς στην Ελλάδα, προς νερού του. Απλά εμείς εδώ στην Αραβία, δεν έχουμε τόσο νερό για να το χαλαλίζουμε σε εκφράσεις για το κατούρημα. Γι’ αυτό λέμε, πάει προς πετρελαίου του, που μας τρέχει από τα μπατζάκια αν και δεν έχουμε μπατζάκια λόγω κελεμπίας. Για πες μας Τσάκα τι νέα από την Ελλάδα;»
«Καλά, πέρα από τον Ανθυποπρίγκιπα Αλ Σαούντ που δεν του έδωκαν τα ψιλομπικικίνια για το ντιλ οι γονείς του, ένα είναι το νέο που έχει κάνει αίσθηση στο Greece. To μάθατε ρε σεις;»

«Ποιο πράγμα;»

«Η Βίσση είπε στον Κωστόπουλο ότι έχει να πάει τρία χρόνια με άντρα»

«Σιγά μην το είπε και στον Ζαφείρη Μελλά, ρε Βλάση»

«Όχι ρε στον Χάρη Κωστόπουλο. Τον άλλον που κάνει την εκπομπή»

«Αυτόν που κάνει κριτική στον Dancing on ice;»

«Ναι αυτόν»

«Καλά ρε Βλάση, αυτός τι ξέρει από πατινάζ για να κάνει κριτική στους παγοχορευτές;»

«Δεν έκανε. Απλά είχε ανέκαθεν μεγάλη πέραση στο γυναικείο φύλο και ήξερε πάντα να… σπάει τον πάγο. Ε, αυτό που κάνουν δηλαδή και οι περισσότεροι με τις τούμπες που τρώνε. Καλά δε σας έκανε καθόλου εντύπωση, αυτό που σας είπα για την Βίσση ότι έχει να πάει τρία χρόνια με άντρα;»
«Να πάει που;»

«Να το κάνει ρε συ»

«Καλά, είναι δυνατόν τέτοια γυναικάρα, η απόλυτη, να μην έχει επαφή;»

«Κι εγώ έκανα δύο χρόνια άσκηση εγκράτειας και αγαμίας» λέει ο ένας από τους κελεμπίες. «Δεν πήγα με καμία γυναίκα, αλλά τώρα που ξανάρχισα να είμαι σεξουαλικά ενεργός, έχω πλέον με όλες τις κοπέλες στο χαρέμι μου, Πλατωνικές σχέσεις»

«Σωωώπα,

Keywords
Τυχαία Θέματα