Απέφυγε την τιμωρία ο Ρέντναπ

Οι χειρονομίες, τις οποίες διέψευσε ο ίδιος ο Χάρι Ρέντναπ, σε βάρος των οπαδών των Σάμροκ Ρόβερς δεν αναφέρονται στα επίσημα έγγραφα των ανθρώπων της UEFA, οπότε ο προπονητής της Τότεναμ δεν θα τιμωρηθεί.

Οι «σπερς» αποκλείστηκαν λόγω... ΠΑΟΚ από την συνέχεια του Europa League, αλλά ο Ρέντναπ τα έβαλε για... άλλο λόγο με τους Ιρλανδούς οπαδούς των Ρόβερς.

Εντούτοις, διέψευσε το περιστατικό στην συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε τον ίδιο τον αγώνα και τελικά απέφυγε εξ' ολοκλήρου κάποια ποινή από την ευρωπαϊκή ποδοσφαιρική ομοσπονδία.

Παράλληλα ο έμπειρος κόουτς «έκοψε» τα πάρτι των ποδοσφαιριστών του:

«Αν δεν μπορούν να έχουν σωστή συμπεριφορά, αν δεν μπορούν να αποφύγουν τα ποτά και τα ξενύχτια, τότε κάτι πάει στραβά. Είναι τυχεροί άνθρωποι, έχουν σπουδαίες ζωές και καριέρες. Πρέπει να αφοσιωθούν στο ποδόσφαιρο και να αναλωθούν στα πάρτι για έξι με οκτώ εβδομάδες το καλοκαίρι. Ελπίζω να μην έχουμε προβλήματα τα Χριστούγεννα».

Άλλωστε, η Τότεναμ, όπως και οι υπόλοιπες αγγλικές ομάδες, έχουν «φορτωμένο» πρόγραμμα κατά την διάρκεια των εορτών. Πιθανά... παραπατήματα θα δημιουργήσουν έντονα προβλήματα στην ομαλή συνέχεια της σεζόν, αφού τα «σπιρούνια» έχουν πολλά ακόμα κρίσιμα παιχνίδια εντός των συνόρων.

Keywords
Τυχαία Θέματα