Αθωώθηκε η Δόξα Δράμας

Οριστικά αθώα είναι η Δόξα Δράμας για τον αγώνα με την Ηλιούπολη, αφού η έφεση του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα, Εμμανουήλ Αντωνακάκη, απορρίφθηκε από την αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ. Με αυτή την απόφαση ανοίγει ο δρόμος για την άνοδο των Δραμινών στην Super League.

Κατά τη εκδίκαση της Πέμπτης (20/10) υπήρξε ένταση κυρίως από τον ισχυρό άνδρα των «Μαυραετών», Θανάση Σάμιο, που επιτέθηκε, δίχως να τον κατονομάσει, στον αναπληρωτή ποδοσφαιρικό

εισαγγελέα, Ε. Αντωνακάκη.

«Ντρέπομαι για αυτά τα αρρώστα μυαλά που έκαναν έφεση και να το γράψετε στα πρακτικά» για να συνεχίσει παρά την προσπάθεια από την έδρα για να συνετιστεί: «Δεν γίνεται να κάνουν κατάχρηση εξουσίας κάποιοι που δεν αγαπούν το ποδόσφαιρο και είναι άσχετοι. Τον καλώ να παραιτηθεί αυτόν που μας άσκησε έφεση (σ.σ.: φωτογραφίζει τον κ. Αντωνακάκη). Είναι άσχετος με το ποδόσφαιρο κι έχει κακή πρόθεση. Είναι ντροπή. Είναι απόλυτη ντροπή της αθλητικής δικαιοσύνης».

Στο ίδιο μήκος κινήθηκε και η τοποθέτηση του νομικού εκπροσώπου της ΠΑΕ, Α. Λίβα: «Ρωτάω πως γίνεται ένα ματς που κρίθηκε πως δεν έγινε τίποτα να επιστρέφει εδώ; Μας κατηγορούν για ένα ματς για το οποίο ούτε κληθήκαμε να απολογηθούμε!»

Τελικά η επιτροπή αποφάσισε την αθώωση της Δόξα Δράμας ενώ οι υποθέσεις Δόξας Κρανούλας και Αετού Σκύδρας πήραν αναβολή για την Τετάρτη 26/10 στις 14.00, όπως κι αυτές του Αγροτικού Αστέρα και του Ιωνικού. Αναβολή πήρε και η υπόθεση του πρώην υπαλλήλου της ΕΠΟ, Γιάννη Παπαδόπουλου.

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ

Keywords
Τυχαία Θέματα