Η κοινή γνώμη πρέπει να γνωρίζει

18:56 2/2/2012 - Πηγή: OnSports

Ο αγώνας του ΠΑΟΚ την Κυριακή, εναντίον του Ολυμπιακού, σίγουρα συγκεντρώνει σε απόλυτο σχεδόν βαθμό το ενδιαφέρον της ποδοσφαιρικής κοινής γνώμης.

Η ποδοσφαιρική κοινή γνώμη, γνωρίζει πως ο Ολυμπιακός για να μείνει σε επαφή με την κορυφή, θα πρέπει να κερδίσει τον ΠΑΟΚ. Αν δεν κερδίσει, τότε ο

Παναθηναϊκός γίνεται το ακλόνητο φαβορί. Αυτό έχει καταστεί σαφές.

Η κοινή γνώμη επίσης, θα πρέπει να γνωρίζει – κάτι που δεν έχει καταστεί σαφές – πως ο ΠΑΟΚ χρειάζεται το τρίποντο για να πλησιάσει τον Ολυμπιακό στους πέντε βαθμούς και να κάνει μία προσπάθεια να διατηρηθεί σε αυτά τα επίπεδα για να ξεκινήσει τα πλέι οφ σε μία καλύτερη βάση απ ότι πέρυσι.

Πέρυσι, ο ΠΑΟΚ δεν βγήκε στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, για δύο λόγους. Για τη διαφορά που εξασφάλισε ο Παναθηναϊκός στη κανονική διάρκεια της περιόδου και για το γκολ οφσάιντ που δέχτηκε στο ΟΑΚΑ από τους πράσινο με πρωταγωνιστές τον Ζιλμπέρτο Σίλβα και τον βοηθό διαιτητή από την Ήπειρο ονόματι Τάτση.

Και αυτό λοιπόν θα πρέπει να το γνωρίζει η κοινή γνώμη. Πάμε παρακάτω.

Οι Παναθηναϊκοί των ΜΜΕ, προσπαθούν να περάσουν για ακόμη μία φορά το γελοίο κλίμα που φέρνει τον ΠΑΟΚ να έχει δώσει τον αγώνα στον Ολυμπιακό. Εγώ θα πάρω λοιπόν, τα τελευταία δέκα πιο πρόσφατα παιχνίδια των δύο ομάδων. Από το 2009 μέχρι και σήμερα.

Δύο αγώνες έχουν λήξει ισόπαλοι, τρεις νίκες έχει ο Ολυμπιακός και πέντε ο ΠΑΟΚ. Πρέπει να είσαι φουλ βλάκας για να πιστέψεις πως υπάρχει κάποια σχέση εξάρτησης των δύο ΠΑΕ. Ντιπ για ντιπ βλάκας.

Ακόμη πιο βλάκας, πρέπει να είναι κάποιος που χρησιμοποιεί το επιχείρημα πως ο Θόδωρος Θεοδωρίδης βοήθησε τον ΠΑΟΚ στην ΟΥΕΦΑ και υποσχέθηκε να δώσει τον αγώνα της Τούμπας.

Ας δούμε λοιπόν πως βοήθησε ο Θόδωρος Θεοδωρίδης τον ΠΑΟΚ στην ΟΥΕΦΑ. Το βασικό που έκανε, ήταν να βοηθήσει ώστε ο ΠΑΟΚ να παραστεί στη διαδικασία και να εξηγήσει το πλάνο του στους ανθρώπους της ΟΥΕΦΑ. Ο ΠΑΟΚ μάλιστα δεν τον εξέθεσε, αφού φάνηκε πως η ΠΑΕ είχε να πει αυτά που έπρεπε στους ανθρώπους της ΟΥΕΦΑ. Αυτός είναι λόγος για να δώσουμε το παιχνίδι στον Ολυμπιακό;


Ας πούμε πως το χωριό του Θόδωρου Θεοδωρίδη είναι η ΟΥΕΦΑ και εκεί λύνει και δένει. Ας πούμε επίσης, πως το χωριό μου εμένα είναι η Θεσσαλονίκη. Αν έρθει σε αυτή ο χι – ψι Θεοδωρίδης που έχει μία σύνδεση με τον Ολυμπιακό και εγώ γιατί είμαι καλός άνθρωπος και φιλόξενος, θέλω να αισθανθεί όμορφα. Του στέλνω λοιπόν δύο δίμετρες θέες στο δωμάτιο του ξενοδοχείου. Περνάει πάρα πολύ καλά και αισθάνεται υπόχρεος απέναντί μου. Λέτε να μου δώσει το διπλό στο Καραϊσκάκη;

Πάμε και στον Ολυμπιακό. Αυτή τη φορά άφησε τα ελικόπτερα στην άκρη και ξεκίνησε άλλες πρακτικές. Από τις επικοινωνίες που έχουν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ με θεσμικά όργανα, είναι ξεκάθαρο πως ασκούνται ακραίες πιέσεις.

Διάβασα και κάτι μυστήρια άρθρα που βγήκαν στο ξεκούδωνο κατά της οικογένειας Σαχπατζίδη. Το ξέρω το έργο καλά, παιδί των ΜΜΕ είμαι. Ας φροντίσουν αυτοί που βγάζουν τα δημοσιεύματα, να το σταματήσουν τώρα γιατί και ανυ

Keywords
Τυχαία Θέματα