Οι γνήσιοι διάλογοι Τοροσίδη-Κωνσταντινέα

18:28 2/2/2012 - Πηγή: OnSports

Γεια χαρά σας onsporωμένοι και onsporωμένες μου. Με το βιντεάκι από την Ξάνθη να έχει κάνει τόσο ντόρο, ο παίκτης θα λέγεται πλέον… Ντοροσίδης.

Έχω λοιπόν έτοιμη συγκλονιστική απολογία για τον αθλητικό δικαστή, αν ο Τοροσίδης κληθεί, που το κόβω να μην τον καλεί, αλλά δεν πειραααάζει ομορφααααάντρα, μου θα κληθείς κάποια άλλη φορά. Ιδού η απολογία:

«Κύριε αθλητικέ Δικαστά, είναι πολύ απλό. Ο πελάτης μου δε φώναξε ποτέ γαμώ το σπίτι μου. Παρακούσατε όλοι σας. Γάμο στο σπίτι μου, φώναζε ο άνθρωπος. Παντρεύει κάποιον

φίλο του και το τραπέζι του γάμου, το γλέντι, ενημέρωνε τους πάντες και κυρίως τον Κωνσταντινέα ότι θα γίνει στο σπίτι του!

Ο δε Κωνσταντινέας επειδή ως γνωστόν είναι φούρναρης του είπε, ρε συ Τόρο… ψήνομαι να έρθω στο γλέντι.

«Ναι αλλά γιατί φώναζε, αρχ..δια;» θα ρωτήσει ο Αθλητικός δικαστής.

«Εννοούσε… αρχή ίδια θα γίνει, όπως σε κάθε γλέντι γάμου. Δηλαδή θα χορέψουν ένα μπλουζ ο γαμπρός και η νύφη και μετά θα κόψουν την τούρτα» θα πει η δικηγορούκλα.

«Και το Άι στο διάολο;»

«Δεν ακούσατε καλά κύριε πρόεδρε. Άστον διάολο, ήταν αυτό που ακούστηκε. Ρώτησε ο κουμπάρος, ρε σεις να καλέσω και το διάολο στο γλέντι και του είπαν άστον διάολο, δεν τον θέλουμε καλεσμένο. Μπορεί να σπάσει και το ποδάρι του, που να τρέχουμε μετά για γύψους. Αυτά κύριε πρόεδρε». «Αθώος- αθώος» θα φωνάξει κλαίγοντας ο πρόεδρος και θα ζητήσει και τη λίστα γάμου να πάρει δώρο… Σιγουράκι σας λέω!

Α, και αν σας φαίνεται αστεία αυτή η απολογία σας θυμίζω ότι κάποτε ο Φερνάντο Νάβας της ΑΕΚ, ύψωσε τα δύο κω…οδάχτυλα και αθωώθηκε επειδή είπαν ότι έδειχνε το σκορ που ήταν 1-1! Καλά που το σκορ δεν ήταν 3-3 γιατί θα μας έδειχνε και τίποτ’ άλλο.

Μα καλά, ο Μιραλάς γιατί παραξενεύτηκε που έριξαν πέτρες και τώρα είναι χωρίς τζάμια το σπίτι του; Το έκαναν αντίπαλοι, για να είναι πλέον ένας… α-τζαμής επιθετικός!

Είναι βέβαιο. Όταν έρχεται ξένος παίκτης στον Ολυμπιακό τον παίρνουν με πολλά λεφτά. Αν δεν σκοράρει, τον παίρνουν με τις πέτρες…

Κάποιος είπε ότι αυτοί που έριξαν τις πέτρες στο σπίτι του Μιραλάς ήταν όχι απλά πολύ θρησκευόμενοι, αλλά και χωρίς αμαρτίες. Καθότι «ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθον βαλέτω»

Βέβαια η Βίβλος, δε λέει πουθενά ότι τις ρίχνουμε τις πέτρες στο σπίτι Βέλγων, αλλά δε νομίζω να έπαιζε τότε κανένας Βέλγος στην Ένωση Καπερναούμ ή στην Αστραπή Ιεροσολύμων. Χαποέλ δεν υπήρχαν ακόμα.

Ο Φερέιρα γιατί τον ρωτούσε τόσα τον Δομάζο που έχει παίξει, τι θέση και τέτοια;. Σου λέει με Λέτο Κουίνσι έξω, άνετα ρίχνω μέσα τον Δομάζο να πάρει το παιχνίδι. Πως είπατε είναι μεγάλος ο Δομάζος; Μα αυτό δεν θέλει ο Φερέιρα; Μεγάλους παίκτες…

Ο δε Φερέιρα, σύμφωνα με τελείως ανέγκυρες πηγές φέρεται να είπε στον Δομάζο:

«Έχω κανα δυό παίκτες σαν εσάς στην ομάδα κύριε Δομάζο».

«Τι; Κορυφαίους παίκτες;»

«Όχι. Παλαίμαχους εννοώ»

Ενδιαφέρον έχουν και αυτά που λέγεται ότι είπε ο Δομάζος στον Φερέιρα:

«Αληθεύει ότι είσαι τόσο παλιός, που πρόλαβες το Μεγάλο Πε

Keywords
Τυχαία Θέματα