Χατζής: «Σύλλογος με υγεία η Νίκη»

18:28 2/2/2012 - Πηγή: OnSports

Ιδανικές συνθήκες εργασίες υπάρχουν στη νεοφώτιστη στο 2ο Όμιλο Νότου της Γ’ Εθνικής, Νίκη Αμαρουσίου, σύμφωνα με τον Παναγιώτη Χατζή.

Ο τεχνικός του συγκροτήματος των βορείων προαστίων μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΣΕΠΚ για τη διαφορετική φιλοσοφία που έχουν, τους στόχους τους, αλλά και γενικότερα το φετινό πρωτάθλημα. Αναλυτικά τα όσα είπε…

Για την εντός έδρας ήττα από την Ένωση Ιλίου: «Εμείς παρ’ όλες τις απουσίες που είχαμε, καθώς ταλαιπωρούμαστε από τραυματισμούς αλλά και άλλες απώλειες, παλέψαμε

το παιχνίδι. Κάναμε καλή εμφάνιση, παρ’ όλα αυτά δεν τα καταφέραμε. Το Ίλιον σίγουρα είναι ομάδα που έχει διαφορετικούς στόχους από εμάς. Εμείς είμαστε υποχρεωμένοι πια να κοιτάξουμε το επόμενο παιχνίδι».

Για το επίπεδο της Γ’ Εθνικής: «Είχαμε πάρα πολλά χρόνια να δούμε στη Γ’ Εθνική τόσο δυνατές ομάδες. Είναι ομάδες οι οποίες έχουν μεγάλη εμπειρία και πολύ προσεγμένα ρόστερ. Ο δεύτερος γύρος προβλέπεται να έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον, τόσο για την άνοδο όσο και για την ουρά».

Για τους στόχους της Νίκης Αμαρουσίου: «Εμείς είμαστε καινούρια ομάδα στην κατηγορία. Έχουμε διαφορετική φιλοσοφία από ό,τι έχουν κάποιες άλλες ομάδες, οι οποίες έχουν στο μυαλό τους ή πώς να ανέβουν ή πώς να σωθούν. Εμείς θέλουμε να ευχαριστηθούμε πολύ την πρώτη χρονιά μας στην κατηγορία και με τη δουλειά που γίνεται τόσος στις υποδομές και με το καινούριο γήπεδο, το οποίο θα εγκαινιαστεί σε λίγες ημέρες, προσπαθούμε να φέρουμε κι άλλον κόσμο κοντά στο σύλλογο. Το σύνολό μας είναι υγιέστατο, οι πληρωμές είναι τακτικότατες κάθε μήνα, πράγμα σπάνιο για την κατηγορία. Υπάρχουν άνθρωποι, οι οποίοι δουλεύουν πάρα πολύ για αυτό. Είμαστε ένας σύλλογος ο οποίος έχει υγεία. Έτσι κι εμείς, με τη σειρά μας, πιστεύουμε ότι αυτό το πράγμα θα μας βγει σε καλό όχι μόνο κατά τη διάρκεια της σεζόν που διανύουμε, αλλά και στο επόμενο πρωτάθλημα».

Για το τι θα ήθελε να έχει επιτύχει η ομάδα του μέχρι το κλείσιμο του πρωταθλήματος: «Πιστεύω ότι θα έχει δώσει το στίγμα της. Θα είναι ομάδα η οποία δύσκολα θα χάσει, όπως έγινε και με το Ίλιον κι όπως έχει δείξει μέχρι στιγμής, με εξαίρεση μόνο το παιχνίδι με τον Αετό. Πιστεύω ότι στην καινούρια χρονιά θα είναι ομάδα αρκετά υπολογίσιμη για όλους τους αντίπαλους».

Keywords
Τυχαία Θέματα