Γκέκας στο Onsports: «Με αγάπη σε όλους τους Έλληνες»

Σαν να μην έλειψε μια μέρα… Μπορεί ο Φάνης Γκέκας να είχε μείνει εκτός εθνικής ομάδας για έναν ολόκληρο χρόνο, όπως αποδείχθηκε ωστόσο, το εθνόσημο είναι για τα καλά… ραμμένο στην καρδιά του!

Ο 31χρονος στράικερ σκόραρε για 21η φορά στην καριέρα του με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, υπερκέρασε τον Μίμη Παπαϊωάννου στην λίστα με τους κορυφαίους σκόρερ της Εθνικής Ελλάδας και πλέον βάζει… πλώρη για πιο μακριά! Ο Δημήτρης Σαραβάκος… απέχει μόλις ένα γκολ,

ενώ και η κορυφή, όπου φιγουράρει ο Νίκος Αναστόπουλος δεν είναι και τόσο μακριά (σ.σ. ο «μουστάκιας» έχει οκτώ γκολ περισσότερα), όταν μιλάμε για έναν επιθετικό της κλάσης του Φάνη Γκέκα!

Το Onsports επικοινώνησε με τον πολύπειρο επιθετικό όταν πλέον αυτός είχε ηρεμήσει από την ένταση της κρίσιμης αναμέτρησης με τους Κροάτες… Του ζητήσαμε να μας περιγράψει τα συναισθήματά του στην επιστροφή του στην Εθνική ομάδα, αλλά και τι σημαίνει για τον ίδιο το γκολ, το οποίο πέτυχε χθες βράδυ στο «Γ. Καραϊσκάκης»…

«Είμαι πολύ χαρούμενος για το γκολ που πέτυχα…» μας είπε ο επιθετικός της Άιντραχτ Φρανκφούρτης, ο οποίος δεν… παραστράτησε ούτε αυτή την φορά βάζοντας το ομαδικό συμφέρον πάνω από την προσωπική επιτυχία.

«Ακόμα πιο χαρούμενος, όμως, είμαι επειδή κέρδισε η ομάδα, γιατί ήταν ένα εξαιρετικά κρίσιμο παιχνίδι. Βέβαια δεν έχει τελειώσει τίποτα ακόμα όσον αφορά στην πρόκριση. Έχουμε μπροστά μας ένα ακόμα δύσκολο παιχνίδι με την Γεωργία. Θα προσπαθήσουμε για τη νίκη, ακόμα κι αν μας αρκεί μία ισοπαλία...» υπογράμμισε ο – πάντα σεμνός και ταπεινός – Φάνης Γκέκας, ο οποίος ωστόσο, παραδέχτηκε ότι διαισθανόταν ότι θα… χαλάσει το βράδυ του Πλετίκοσα!

«Πίστευα ότι θα κάνω γκολ γιατί είμαι σε καλή κατάσταση και ήμουν αισιόδοξος ότι θα σκοράρω. Ένιωσα πολύ όμορφα όταν πέτυχα γκολ, στην επιστροφή μου μετά από έναν ολόκληρο χρόνο απουσίας από την Εθνική…» τόνισε ο διεθνής φορ, ο οποίος υπογράμμισε ότι το γκολ κόντρα στους Κροάτες θα βρίσκεται πάντα σε περίοπτη θέση στο… φιλμ των προσωπικών του αναμνήσεων:

«Είναι ένα γκολ που σίγουρα θα το θυμάμαι και θα έχει ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου. Είναι ένα γκολ το οποίο με γεμίζει περηφάνια και το αφιερώνω σε όλους τους Έλληνες».

Όσον αφορά στα 21 γκολ, τα οποία έχει πετύχει με την γαλανόλευκη, φαίνεται πως δεν… επηρεάζουν το χαμηλό προφίλ του Φάνη Γκέκα:

«Είναι μεγάλη τιμή για μένα το γεγονός ότι βρίσκομαι μέσα στους πρώτους σκόρερ όλων των εποχών κι εύχομαι να συνεχίσω να πετυχαίνω γκολ με την Εθνική ομάδα. Δεν αποτελεί για μένα στόχο μου να φτάσω κάπου συγκεκριμένα, αυτό που μετράει είναι να βοηθάω την ομάδα να εκπληρώνει τους στόχους της».

Keywords
Τυχαία Θέματα