Γκαλιάνι: «Ολα θα πάνε καλά για τον Κασάνο»

Αν και στην Ιταλία επικρατεί πολύ μεγάλη ανησυχία σχετικά με την υγεία του Αντόνιο Κασάνο, ο προπονητής και ο αντιπρόεδρος της Μίλαν δήλωσαν αισιόδοξοι.

Ο Ιταλός διεθνής επιθετικός εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε νοσοκομείο του Μιλάνο και έχει κυκλοφορήσει η φήμη ότι το πρόβλημα που αντιμετωπίζει δεν είναι απλό, καθώς λέγεται ότι έχει υποστεί ελαφρύ εγκεφαλικό επεισόδιο. Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, ωστόσο, μίλησε στους δημοσιογράφους λίγη ώρα πριν την αναχώρηση των «ροσονέρι» για τη Λευκορωσία για το ματς με τη Μπάτε Μπορίσοφ και προσπάθησε να καθησυχάσει τον κόσμο.

«Μίλησα χθες με τον

Αντόνιο και από τα όσα κατάλαβα, μου φάνηκε ήρεμος. Προσπαθεί να συνέλθει και ελπίζω να τον έχουμε σύντομα κοντά μας. Ολοι στην ομάδα σοκαριστήκαμε από την περιπέτεια που περνά και νιώθουμε μεγάλη απογοήτευση». Σε ανάλογο ύφος ήταν και οι δηλώσεις του αντιπροέδρου της Μίλαν, Αντριάνο Γκαλιάνι.

«Μιλώντας μαζί του κατάλαβα ότι είναι ήρεμος. Δεν περιμέναμε να συμβεί κάτι τέτοιο και η ιστορία αυτή μοιάζει με την περιπέτεια υγείας που πέρασε ο Γκατούζο. Ο Κασάνο, όμως, είναι δυνατός και όλα θα πάνε καλά»

Keywords
Τυχαία Θέματα