Ξεκίνημα με το δεξί για τον Πανθρακικό, 1-0 την Καλλονή στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος

Εστω και δύσκολα, ο Πανθρακικός επικράτησε 1-0 της Καλλονής με γκολ του Χρήστου Μίνγκα, στο Δημοτικό Στάδιο Κομοτηνής στον αγώνα που έριξε την αυλαία της 1ης αγωνιστικής και έκανε ξεκίνημα με το δεξί στο πρωτάθλημα της Football League.

Η ομάδα της Κομοτηνής στάθηκε άτυχη λίγο πριν λήξει το πρώτο ημίχρονο, καθώς είχε δοκάρι με τον Κοντογουλίδη στο 40ό λεπτό της αναμέτρησης, ωστόσο με την έναρξη της επανάληψης βρήκε το

δρόμο προς τα δίχτυα με γκολ που σημείωσε με σουτ στο 49' ο Μίνγκας.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Λιαχούδης (Μακεδονίας)
ΒΟΗΘΟΙ: Πάτρας, Πατσιάς (Μακεδονίας)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Λιαπάκης - Λεοζίνιο, Κριπιντίρης, Βλαστέλλης

Πανθρακικος (Σάββας Παντελίδης): Σικαλιάς, Στάθης, Χρήστου, Σαρακατσάνος, Μακρυδημήτρης, Μουνάφο, Λιαπάκης, Μίνγκας, Μπαϊκαρα (89' Βαγγελόπουλος), Κοντογουλίδης (80' Σουλτανίδης), Σίμωσης (58' Πόνσε).

ΑΕΛ Καλλονής (Λουτσιάνο Ντε Σόουζα): Σουλογάνης, Μανούσος, Μανουσάκης (77' Μακρίδης), Τραορέ, Τριανταφύλλου, Κριπιντίρης, Τζιωρτζιόπουλος (88' Θέος), Γάλας, Καρακώστας, Μαρτσέλο, Λεοζίνιο (67' Βλαστέλλης).

* Ο βοηθός του Λουτσιάνο, Σάκης Βερούτης κάθισαι στον πάγκο της ΑΕΛΚ, διότι ο τεχνικός των φιλοξενούμενων "κουβαλάει" ποινή δύο αγωνιστικών από την περσινή χρονιά ως παίκτης και γι' αυτό τον λόγο δεν μπορούσε να κοουτσάρει από τον αγωνιστικό χώρο την ομάδα του.

Keywords
Τυχαία Θέματα