Εβδομάδα εξελίξεων στην Καβάλα

Σημαντικές εξελίξεις αναμένεται να δρομολογηθούν την εβδομάδα που έρχεται στην Καβάλα, περισσότερο σε διοικητικό και λιγότερο σε δικαστικό επίπεδο.

Ο Ερασιτέχνης σε συνεργασίας με τους συνδέσμους οργανωμένων οπαδών έχει ξεκινήσει τις διαδικασίες εγγραφής νέων, ενώ η τιμή εγγραφής έπεσε από τα 35 στα 20 ευρώ.

Η σχετική διορία λήγει στις 26 του μηνός, ενώ μία ημέρα αργότερα την Πέμπτη( 27/10) θα πραγματοποιηθεί γενική συνέλευση σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης. Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη

Χρήστος Ρέμμος θα προχωρήσει στον ορισμό επιτροπής που θα αναλάβει την ευθύνη να κρατήσει το… τιμόνι της ομάδας την φετινή σεζόν.

Σε ό,τι αφορά το διοικητικό μέτωπο, το νομικό τιμ της Καβάλας έχει πάει διορία μέχρι τις 27 του μηνός να καταθέσει υπόμνημα στο Διοικητικό Εφετείο σχετικά με την υπόθεση της αίτησης ακύρωσης κατά της απόφασης Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού για τη μη χορήγηση πιστοποιητικού συμμετοχής.

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ

Keywords
Τυχαία Θέματα