Επική πρόκριση για τους Ντέβιλς

Στο 3:47 της... δεύτερης παράτασης, οι Νιου Τζέρζεϊ Ντέβιλς κέρδισαν με 3-2 τους Φλόριντα Πάνθερς στο έβδομο ματς των δύο συλλόγων.

Ο Adam Henrique άνοιξε το σκορ 1:29 της αναμέτρησης και το... έκλεισε στο... 83:47. Εκπληκτικές εμφανίσεις έκαναν οι Martin Brodeur και Jose Theodore, αλλά ο πρώτος από τους δύο τερματοφύλακες έφυγε με το... χαμόγελο, καθώς ο Henrique νίκησε τον Theodore στη δεύτερη παράταση.

Νωρίτερα οι «διάβολοι» είχαν προηγηθεί με 2-0. Άλλωστε ο

Stephen Gionta βρήκε δίχτυα στα μέσα της δεύτερης περιόδου και διαμόρφωσε το συγκεκριμένο σκορ. Παράλληλα ο Brodeur είχε συμπληρώσει 14 αποκρούσεις, αλλά έκανε 44 συνολικά μέχρι το τέλος της αναμέτρησης.

Στο τρίτο 20λεπτο, οι «πάνθηρες» μείωσαν με τον Stephen Weiss, ενώ είχαν πλεονέκτημα 4vs3 στον πάγο. Ακολούθησε το 2-2 από τον Marcel Goc με πολύ δύσκολο σουτ, μόλις 3:28 πριν από τη λήξη του παιχνιδιού.

Ύστερα από το δεύτερο τέρμα του Henrique, οι Ντέβιλς προκρίθηκαν στον δεύτερο γύρο της postseason, στον οποίο θα αντιμετωπίσουν τους Φιλαδέλφεια Φλάιερς με μειονέκτημα έδρας. Παρακάτω όλα τα ζευγαρώματα των προημιτελικών των φετινών playoffs:

ΔΥΣΗ
Σέιντ Λούις Μπλους (2) – Λος Άντζελες Κινγκς (8)
Φίνιξ Κογιότες (3) – Νάσβιλ Πρέντατορς (4)

ΑΝΑΤΟΛΗ
Νιου Γιορκ Ρέιντζερς (1) – Ουάσινγκτον Κάπιτολς (7)
Φιλαδέλφεια Φλάιερς (5) – Νιου Τζέρζεϊ Ντέβιλς (6)

{youtube}gV5-7Bi6els{/youtube}

{youtube}ywqYkczKD4k{/youtube}

{youtube}-X7sB-vrJ5k{/youtube}

Keywords
Τυχαία Θέματα