Εξασφάλισαν πλεονέκτημα έδρας οι Γκρίζλις

Με 88-76 κέρδισαν οι Μέμφις Γκρίζλις τους Ορλάντο Μάτζικ και θα αντιμετωπίσουν τους Λος Άντζελες Κλίπερς με πλεονέκτημα έδρας στον πρώτο γύρο της postseason.

Πρόκειται για ιδιαίτερα σημαντική επιτυχία, αν υπολογιστούν οι 11 συναπτές νίκες των Γκρίζλις στο «FedExForum» στα ισάριθμα τελευταία ματς της regular season. Στη προκειμένη εκμεταλλεύτηκαν την... αδιαφορία των Μάτζικ, προηγήθηκαν με... 27-9 στο πρώτο 12λεπτο και διατήρησαν εύκολα τη διαφορά μέχρι το τέλος της αναμέτρησης.

Ξεχώρισαν οι Μαρκ Γκασόλ και Ρούντι Γκέι με 22 και είκοσι πόντους, αντίστοιχα.

Ακόμα, ο Ο Τζέι Μέιο είχε 15 και ο Ζακ Ράντολφ σημείωσε 13 επιστρέφοντας ύστερα από αρκετούς μήνες στη βασική πεντάδα. Συνολικά χρησιμοποιήθηκαν 13 παίκτες, ώστε να ξεκουραστούν τα βασικά μέλη των «αρκούδων».

Από την πλευρά τους, οι Μάτζικ είχαν οκτώ διαθέσιμους, καθώς ξεκούρασαν όλους τους βασικούς ενόψει της σειράς με τους Ιντιάνα Πέισερς. Πάντως ο Χέντο Τούρκογλου επανήλθε ύστερα από απουσία δέκα αγώνων και «έγραψε» 18 πόντους με 7/13 σουτ. Τον ακολούθησαν οι Τζάστιν Ουάρπερ με 16 και Βον Ουόφερ με 11.

Έτσι οι Γκρίζλις ολοκλήρωσαν την regular season με 41 νίκες και 25 ήττες καταλαμβάνοντας την τέταρτη θέση της δυτικής περιφέρειας του ΝΒΑ. Από την άλλη, οι εκπρόσωποι του Ορλάντο τελείωσαν το κανονικό κομμάτι της σεζόν με 37 νίκες και 29 ήττες ευρισκόμενοι στην έκτη θέση της Ανατολής.

Keywords
Τυχαία Θέματα