Τα λένε Νικολαΐδης - Νοτιάς το Σαββατοκύριακο στη Νέα Υόρκη

Στις ΗΠΑ βρίσκεται ο Ντέμης Νικολαΐδης, προκειμένου να παραστεί στον ετήσιο χορό του συνδέσμου φίλων της ΑΕΚ στη Νέα Υόρκη, ενώ θα συναντηθεί και με τον Νίκο Νοτιά.

Οι δύο άνδρες, εξάλλου, γνωρίζονται καλά, καθώς ο πρώην πρόεδρος της ΑΕΚ είχε προσεγγίσει τον εφοπλιστή το 2004 και τώρα αναμένεται να του ζητήσει εκ νέου βοήθεια. Ντέμης

Νικολαΐδης και Νίκος Νοτιάς θα συναντηθούν στη Νέα Υόρκη, με τον πρώτο να του περιγράφει τις κινήσεις που έχει ήδη κάνει για να βγει η ΑΕΚ από το αδιέξοδο, ενώ δεν αποκλείεται να του αποκαλύψει και τα ονόματα των επιχειρηματιών που έχει προσελκύσει ήδη. Είναι, βέβαιο, πως ο πρώην πρόεδρος των «κιτρινόμαυρων» θα ζητήσει από τον Νοτιά να συνδράμει κι αυτός οικονομικά, ωστόσο τα αποτελέσματα είναι αμφίβολα.

Κι αυτό γιατί και η ναυτιλία περνάει κρίση, ενώ ο εφοπλιστής έχει ξεκαθαρίσει πως δεν θα συνεχίσει να δίνει χρήματα, τη στιγμή που ούτε και οι άλλοι μέτοχοι δείχνουν πρόθυμοι να βοηθήσουν. Ενδεχομένως, ο Νικολαΐδης να καταφέρει να τον πείσει να δώσει κάποιο μικροποσό, προκειμένου να καλυφθεί κάποιο από τα αρκετά άμεσα χρέη που τρέχουν στην ΑΕΚ.

Keywords
Τυχαία Θέματα