Έτοιμος για Αγγλία και Φούλαμ ο Καπίνο

Τη χθεσινοβραδινή (26/04) συνάντηση που είχε ο Στέφανος Καπίνο και ο εκπρόσωπός του με ανθρώπους της Φούλαμ αποκαλύπτει η εφημερίδα «Πράσινη».

Έτοιμος να μετακομίσει στην Αγγλία είναι ο Στέφανος Καπίνο, καθώς σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της «Πράσινης», είχε συνάντηση στην Αθήνα με παράγοντες της Φούλαμ, ενώ συνοδευόταν και από τον εκπρόσωπό του.

Όπως είναι φυσικό, η αγγλική ομάδα προσπαθεί να αποκτήσει τον νεαρό διεθνή τερματοφύλακα,

ενώ στελέχη της Φούλαμ είχαν αξιολογήσει τον Καπίνο στις εγκαταστάσεις της Παιανίας, στο περιθώριο των προπονήσεων του Παναθηναϊκού.

Πριν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, ο προπονητής τερματοφυλάκων της αγγλικής ομάδας είχε ταξιδέψει στην Ελλάδα και είχε αξιολογήσει τις επιδόσεις του Καπίνο για δύο μέρες, μετά από σχετική άδεια που είχε πάρει από την ΠΑΕ.

Μάλιστα, σε δηλώσεις του ο γυμναστής τερματοφυλάκων της Φούλαμ, Χανς Σέγκερς, είχε μιλήσει με πολύ καλά λόγια για τον διεθνή πορτιέρο, λέγοντας: «Πρόκειται για ταλαντούχο κι ελπιδοφόρο τερματοφύλακα, με σημαντικές προοπτικές εξέλιξης».

Πλέον, δεν αποκλείεται οι Άγγλοι να επισημοποιήσουν το ενδιαφέρον τους, με πρόταση που ενδεχομένως να καταθέσουν για την απόκτησή του.

Ο Καπίνο δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2014, ενώ δεν υπάρχει ρήτρα αποδέσμευσης, κάτι που σημαίνει ποιος όποιος θέλει να τον αποκτήσει, θα πρέπει να τα βρει με τον Παναθηναϊκό πρώτα.

Keywords
Τυχαία Θέματα