Εντυπωσιακός ο Αιολικός

Στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα πέρασε ο Αιολικός μετά την ευρεία νίκη με 5-0 επί του Ολυμπιακού Λαυρίου, ενώ πολύτιμο βαθμό άφησε το Κερατσίνι στη Σαλαμίνα, μετά το 0-0 με τον Αίαντα.

Η δράση στον 9ο όμιλο ξεκίνησε το Σάββατο (14/1) με δύο αναμετρήσεις, με τον Αχαρναϊκό να επικρατεί της Μικρασιατικής με 2-0, αφήνοντάς την τελευταία στη βαθμολογία, ενώ η Ολυμπιάδα Κερατσινίου επικράτησε με 1-0 του Κορωπίου.

«Λευκό»

0-0 για τον Αίαντα Σαλαμίνας και το Κερατσίνι, το οποίο έχασε πολύτιμο έδαφος, αλλά ισόπαλος 1-1 ολοκληρώθηκε και ο αγώνας της Ελλάδας Ποντίων και του Αστέρα Βάρης.

Κορυφή για τον Αιολικό μετά την εντυπωσιακή εκτός έδρας νίκη με 5-0 επί του Ολυμπιακού Λαυρίου, ο οποίος βρέθηκε στην πρώτη θέση στην προηγούμενη αγωνιστική, ενώ με το «αμφίρροπο» 2-1 νίκησε ο Ιωνικός τον Εθνικό Πειραιώς, ανακτώντας τη χαμένη του ψυχολογία.

Την καλή πορεία συνεχίζει ο Αήττητος Σπάτων, ο οποίος πήρε τους τρεις βαθμούς, επικρατώντας της Τριγλίας Ραφήνας με 1-0 και τέλος, η Ολυμπιάδα Κερατσινίου νίκησε με 1-0 το Κορωπί.

Δείτε τα αποτελέσματα και τη βαθμολογία του 9ου ομίλου.

Keywords
Τυχαία Θέματα