Ένα βήμα πιο κοντά…

Έφτασε και το ματσάκι με τον Άρη λοιπόν. Χωρίς ίχνος υπερβολής, ίσως να είναι η δυσκολότερη εκτός έδρας αναμέτρηση για τον Παναθηναϊκό, μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος. Τη στιγμή που οι «πράσινοι» έχουν περάσει από Τούμπα, «Καραϊσκάκης», Ξάνθη, έτσι έχουν τα πράγματα. Και αυτόματα, καταλαβαίνουν όλοι, πόσο σημαντική θα είναι μια πιθανή επιτυχία του «τριφυλλιού» στο «Κλ. Βικελίδης».

Σε όσο κακή κατάσταση κι αν είναι ο Άρης, δεδομένα οι Θεσσαλονικείς έχουν έξτρα

κίνητρα κόντρα στον Παναθηναϊκό. Γι’ αυτό και οι «πράσινοι» δεν πρέπει να πέσουν στην παγίδα, παίρνοντας αψήφιστα την αναμέτρηση. Πολύ απλά, μιλάμε για ένα ακόμη βήμα τίτλου. Σε μια από τις δυσκολότερες έδρες του πρωταθλήματος, έχεις την ευκαιρία να παγιώσεις την κυριαρχία σου. «Κόβοντας» συγχρόνως και τα φτερά των… άλλων, καθώς αν δεν στραβοπατήσεις ούτε εκεί, τότε πραγματικά θα αρχίσουν να χάνουν τις όποιες ελπίδες έχουν.

Καθαρά αγωνιστικά αν το δει κανείς, δεν βλέπουμε τρόπο για να χάσει ο Παναθηναϊκός. Ο Άρης είναι σε κακή κατάσταση από την αρχή της σεζόν. Επιπρόσθετα, είναι ομάδα που βάζει γκολ με το… σταγονόμετρο. Στα χαφ έχει βαριά κορμιά, δεν έχει κίνηση και του λείπει η ταχύτητα. Κατά συνέπεια, έχει όλα τα αρνητικά που μπορεί να εκμεταλλευτεί ο Παναθηναϊκός. Με τους «πράσινους» να σκοράρουν σε όλα τα παιχνίδια τους, η λογική λέει πως έστω κι ένα θα το βάλουν στο «Κλ. Βικελίδης». Απ’ τη στιγμή που θα συμβεί αυτό, φαντάζει δύσκολη η αποτυχία. Όλα αυτά φυσικά, βασίζονται στην λογική. Και πολλές φορές η λογική πάει περίπατο όταν μιλάμε για ποδόσφαιρο…

Δίχως άλλο, μιλάμε για ακόμη ένα βήμα τίτλου. Επειδή, ανεξάρτητα με το τι κάνουν οι άλλοι, η τύχη είναι σφιχτά δεμένη στα χέρια του Παναθηναϊκού. Και με το να περάσεις από την Θεσσαλονίκη, κάνεις σαφές σε όλους ότι αυτόν τον τίτλο δεν τον χάνεις!

Keywords
Τυχαία Θέματα