Ένα ντέρμπι για… λίγους!

Με το σούπερ ντέρμπι Λίβερπουλ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ξεκινά η 8η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ, η οποία είχε διακοπεί λόγω των Εθνικών ομάδων.

Η Λίβερπουλ την φετινή περίοδο παρουσιάζεται πιο έτοιμη από ποτέ όσον αφορά την υπόθεση τίτλος, με τον Στίβεν Τζέραρντ να επιστρέφει στην βασική ενδεκάδα, κάτι που θα δώσει ώθηση στους συμπαίκτες του αρχηγού.

Από την άλλη, ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον θα έχει όλους τους παίκτες στην διάθεση του, ποντάροντας πολλά πάνω στον Γουέιν Ρούνεϊ, ο οποίος μετά την κόκκινη κάρτα που δέχθηκε στον παιχνίδι της Εθνικής Αγγλίας με το Μαυροβούνιο, θέλει να δώσει

απαντήσεις στον αγγλικό Τύπο, που του επιτίθεται διαρκώς.

Το Onsports θα σας προσφέρει LIVE το μεγάλο ντέρμπι στις 14:45.

Δείτε τις πιθανές ενδεκάδες των δυο ομάδων…

Η αήττητη και πρωτοπόρος, Μάντσεστερ Σίτι υποδέχεται την Άστον Βίλα, η οποία είναι επίσης αήττητη, με την ομάδα του Ρομπέρτο Μαντσίνι να έχει ως μοναδικό στόχο το τρίποντο, ελπίζοντας παράλληλα σε στραβοπάτημα της Γιουνάιτεντ στο ντέρμπι, ώστε να πάρει διαφορά.

Το κακό της… δαίμονα, την Έβερτον, αντιμετωπίζει η Τσέλσι, με τις απουσίες, σε συνδυασμό με την πολύ καλή παράδοση των «ζαχαρωτών» στο «Στάμφορντ Μπριτζ», να κάνουν δύσκολη την αποστολή των παικτών του Αντρές Βίλας-Μπόας.

Τέλος, η αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Champions League, Άρσεναλ, υποδέχεται την Σάντερλαντ, η οποία δεν θυμίζει σε τίποτα την περσινή ομάδα, που εντυπωσίασε στην Πρέμιερ Λιγκ.

Ο Αρσέν Βενγκέρ ελπίζει πως οι παίκτες του θα… ξεσπάσουν απέναντι στις «μαυρόγατες», ωστόσο η φετινή Άρσεναλ είναι ικανή για το χειρότερο…

Δείτε το υπόλοιπο πρόγραμμα της 8ης αγωνιστικής, το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα των προηγούμενων αγωνιστικών…

Keywords
Τυχαία Θέματα