Στις επάλξεις ο Κοτσαύτης!

Έτοιμος να προσφέρει και πάλι τις πολύτιμες υπηρεσίες του στην ομάδα που πριν από καιρό εγκατέλειψε, λόγω σοβαρού τροχαίου ατυχήματος, είναι ο Βασίλης Κοτσαύτης.

Ο ποδοσφαιριστής του Αστέρα 2004, κατάφερε νε ξεπεράσει τα προβλήματα που προέκυψαν με την υγεία του, μετά την δυσάρεστη αυτή συγκυρία που είχε στη ζωή του και πλέον σηκώνει τα μανίκια, δηλώνοντας και πάλι παρών.

Ο Κοτσαύτης, στο εξής θα εκτελεί χρέη τεχνικού διευθυντή στην ομάδα της Καισαριανής, έχοντας επιπλέον συμβουλευτικό ρόλο, αφού θα λειτουργεί και ως μάνατζερ.

Ο ίδιος, μετά

την επιστροφή του στα ποδοσφαιρικά δρώμενα του Αστέρα 2004 και τον νέο ρόλο που του έδωσαν οι άνθρωποι του συλλόγου, προέβη στις ακόλουθες δηλώσεις:

«Αποτελεί μεγάλη τιμή για μένα η θέση που μου ανέθεσαν οι άνθρωποι του Αστέρα 2004 και φυσικά είναι πολυτέλεια για έναν ερασιτεχνικό σύλλογο, να διαθέτει τεχνικό διευθυντή.

Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση της ομάδας και ιδιαίτερα τον Αλέξανδρο Παπαδόπουλο. Θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ για να ανταποκριθώ στον νέο μου ρόλο».

Keywords
Τυχαία Θέματα