Ελπίδα – Αλσούπολη 4-2

Αποδίδοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο, η Ελπίδα Αγίων Αναργύρων επιβλήθηκε της Αλσούπολης με σκορ 4-2, σημειώνοντας την πρώτη νίκη της στο πρωτάθλημα.

Μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν ο Γιώργος Κουκούλογλου, ο οποίος πέρασε στον αγώνα ως αλλαγή στο 28΄και με τρία προσωπικά του γκολ (30΄, 32΄, 59΄)συνέβαλλε αποφασιστικά στην επικράτηση της ομάδας του.

Σκόρερ για την Ελπίδα χρίστηκε και ο Κίτσιος (36΄). Οι φιλοξενούμενοι είχαν προηγηθεί στο 17΄, με γκολ του Κασνή Ε., και

μείωσαν σε 4-2 στο 64΄με πέναλτι, στο οποίο υπέπεσε ο Αντωνίου (βρήκε την μπάλα με το χέρι) το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Λογγίτσης.

Ο ίδιος παίκτης εκτέλεσε δεύτερο πέναλτι στο 76΄, το οποίο παραχώρησε ο Αντωνίου (βρήκε την μπάλα με το χέρι), το οποίο απέκρουσε ο Αναγνωστόπουλος.

Καλή η διαιτησία του Κουτσογιάννου Κ. (Γούναρης – Άσπρος).

ΕΛΠΙΔΑ: Αναγνωστόπουλος, Παπαπορφυρίου, Κωνσταντίνου
Αντωνουσάκης (20΄Πουλικίδης), Μπίντζος Ν., Φελάνη, ΚΑλαμποκανάς (28΄Κουκούλογλου), Αντωνίου, Κίτσιος, Κουτσουρούπας (77΄Καράμπελας), Καπίρης.

ΑΛΣΟΥΠΟΛΗ: Κουρδελάκης (46΄λ.τ. Καρούτσος), Σόντας Α., Τιτόπουλος, Λουμπιάς, Ζουμής, Σόντς Λ., Σιφναίος (74΄Σεΐτι), Μύττης (46΄Λογγίτσης), Στυλιανού, Κασνής Ε., Γκίκα.

Keywords
Τυχαία Θέματα