Έλεος πια με τους ανύπαρκτους και τους ανίκανους!

Πραγματικά πλέον η κατάσταση στην ΑΕΚ με αυτούς που την διοικούν έχει καταντήσει γελοία και γραφική! Και είναι κάτι παραπάνω από δεδομένο ότι όσο υπάρχει αυτή η διοίκηση, την οποία ανέχονται οι «αμέτοχοι» η ΑΕΚ θα βολοδέρνει μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας!

Χώρια που μιλάμε για μία διοίκηση που υποτίθεται ότι έχει παραιτηθεί εδώ και εβδομάδες, απορώ τι στο καλό έχουν βρει όλοι αυτοί και δεν έχουν ακόμα απαλλάξει με την παρουσία τους το ελληνικό ποδόσφαιρο, τώρα ανακαλύπτει, για

την διοίκηση μιλάω και τους φταίχτες για όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα!

Οι εφημερίδες, τα σάϊτ και τα ραδιόφωνα! Ναι οι δημοσιογράφοι φταίνε ρε ανύπαρκτοι και ανίκανοι που έχετε καταντήσει την ΑΕΚ Αεκάκι και συνεχίζεται ακόμα να βρίσκεστε εκεί και να συνεχίζεται το καταστροφικό σας έργο, απαξίωσης, και αποψίλωσης της κυπελλούχου Ελλάδας!

Διαβάστε ανακοίνωση που εξέδωσαν αργά το απόγευμα της Κυριακής: «Μετά τα «έγκριτα» δημοσιεύματα κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, τα οποία ενημέρωναν τον φίλαθλο κόσμο περί δήθεν προσφυγών που θα έκαναν οι ποδοσφαιριστές μας και που διαψεύστηκαν από τους ίδιους, συνεχίζεται να παρατηρείται μια προσπάθεια αποσταθεροποίησης της ΠΑΕ ΑΕΚ από τον πρωταρχικό της στόχο, που είναι η εξεύρεση μιας οριστικής και βιώσιμης λύσης για το μέλλον της ομάδας.

Οποιοσδήποτε προσπαθήσει να διαστρεβλώσει και να παραποιήσει καταστάσεις θα μας βρει απέναντί του»

Νομίζω ότι ακόμα και τα μικρά παιδιά μπορούν να καταλάβουν που βρίσκεται και ποια είναι η αλήθεια. Αυτή η ανίκανη διοίκηση αυτής της ομάδας που όπως έχουμε γράψει κατ' επανάληψη διαπράττει το ένα «έγκλημα» μετά το άλλο, ανακαλύπτει Ρώσους, Καταριανούς, Έλληνες και γενικότερα τις "εννέα φυλές του Ισραήλ" που ξαφνικά ανακάλυψαν την μεγάλη επενδυτική ευκαιρία που λέγεται ΠΑΕ ΑΕΚ, βρήκε αφού έψαξε αρκετά και δεν μπόρεσε να ανακαλύψει κάτι άλλο, τους πραγματικούς φταίχτες που δεν είναι άλλοι από εμάς!

Ας μιλήσουν επιτέλους μία αφορά ειλικρινά οι διοικούντες την ομάδα! Ας βγουν να πουν την αλήθεια στον κόσμο της ΑΕΚ! Ας πουν για τα παρακάλια όλης της εβδομάδας σε ποδοσφαιριστές και μάνατζερ για να μην προχωρήσουν σε προσφυγές οι παίκτες στους οποίους οφείλονται δεκάδες χιλιάδες ευρώ και να είναι και πάλι σε θέση να βγάλουν αντίστοιχη ανακοίνωση σε λίγες ημέρες, όταν πλέον τα ψέματα που τους έχουν γεμίσει κάποια στιγμή δεν θα παραμυθιάζουν άλλο και εκεί θα ξεκινήσουν και οι προσφυγές.

Δυστυχώς για την ΑΕΚ η κατάσταση δεν είναι αναστρέψιμη και όσο παραμένουν όλοι αυτοί στην διοίκηση και στο μετοχολόγιο την κατάσταση απλώς θα την χειροτερεύουν!

Keywords
Τυχαία Θέματα