Ακαδημία Πλαταμώνα-Νάουσα 0-0

Από έναν βαθμό μοιράστηκαν Ακαδημία Πλαταμώνα και Νάουσα, σε ένα παιχνίδι που σημαδεύτηκε από την αστοχία των γηπεδούχων και τις τρεις αποβολές.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν αρκετά ισορροπημένο, με τους γηπεδούχους να είναι πιο απειλητική, ενώ η Νάουσα πρόσεχε κυρίως την άμυνά της. Στο 57’ όμως οι «γαλάζιοι» έμειναν με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Τ. Ευθυμιάδη. Η Ακαδημία επιδόθηκε σε επιθετικό μονόλογο, ωστόσο ο τερματοφύλακας Παπαδόπουλος αναδείχτηκε σε πρόσωπο του αγώνα, καθώς απέκρουε τα πάντα.

Στο 84’ αποκαταστάθηκε η αριθμητική ισορροπία, καθώς δέχτηκε δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Αθανασίου,

ενώ στο 90’ οι γηπεδούχοι έμειναν με εννέα παίκτες, καθώς ο Παπαγιαννόπουλος αποβλήθηκε κι αυτός με δεύτερη κίτρινη. Το 0-0 όμως δεν άλλαξε ως το τελικό σφύριγμα.

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΛΑΤΑΜΩΝΑ: Σαρπότας, Ζδούγκας, Αθανασίου, Παπαγιαννόπουλος, Στούμπος (63΄Κυπαρισσόπουλος), Οικονόμου, Μακράκης, Κυρτέγος, Ταρασιάδης (74’ Χρυσόπουλος), Καλαμπάκας, Καλουσίδης (55’ Κουμορτζής)

ΝΑΟΥΣΑ: Παπαδόπουλος, Περηφανόπουλος, Τσίλης, Πέικος, Πίττος, Αργυρίου Γ. (46’ Τούφας), Παυλίδης, Καραλιόπουλος (58’ Τενεδιός), Ευθυμιάδης Γ., Αργυρίου Π. (75’ Πετρίδης), Ευθυμιάδης Τ.

ΠΙΕΡΙΑ: Δημήτρης Δερμίσης

Keywords
Τυχαία Θέματα