Εκτός Κοντοές, Σιαλμάς, μέσα Καφές «Dimi»

Δεν κατάφεραν να τεθούν στη διάθεση του Νίκου Κωστένογλου οι Γιάννης Κοντοές και Δημήτρης Σιαλμάς, με τους Παντελή Καφέ και Δημήτρη Κωνσταντόπουλο να είναι κανονικά στην αποστολή τη ΑΕΚ με τον Ατρόμητο.

Οι ενοχλήσεις του Γιάννη Κοντοέ δεν υποχώρησαν με αποτέλεσμα να μείνει εκτός από την αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Ατρόμητο. Ανέτοιμος κρίθηκε και ο Δημήτρης Σιαλμάς που δεν πήρε μέρος στην τελευταία προπόνηση με αποτέλεσμα να μείνει με τη σειρά του εκτός αποστολής. Από αυτή θα

απουσιάσει και ο Νίκος Εγγλέζου, ο οποίος ένιωσε ενοχλήσεις στους οπίσθιους μηριαίους. Διάστρεμμα υπέστη ο Θωμάς Τσίτας και αποχώρησε με τη σειρά του από την προπόνηση.

Για τον Νίκο Κωστένογλου, υπήρχαν και θετικά τουλάχιστον. Ο 41χρονος τεχνικός, είδε τους Δημήτρη Κωνσαντόπουλο και Παντελή Καφέ να παίρνουν μέρος κανονικά στην προπόνηση και να τίθενται στη διάθεσή του για την κρισιμότατη αναμέτρηση.

Η αποστολή: Κωνσταντόπουλος, Αραμπατζής, Μοσχονάς, Καφές, Χέλγκασον, Μανωλάς, Γκερέιρο, Μπέλεκ, Λεονάρντο, Χοσέ Κάρλος, Τσίτας, Ρίκκα, Μάκος, Καράμπελας, Αργυρίου, Λαγός, Βάργκας, Γκούντγιονσεν, Γεωργέας, Λυμπερόπουλος, Μπουγαΐδης, Κλωναρίδης, Φούντας.

Keywords
Τυχαία Θέματα