Ντόρσεϊ: «Ο Ολυμπιακός δεν πρέπει να έχει πίεση»

Χωρίς άγχος και το πρέπει της νίκης πρέπει να αγωνιστούν τόσο ο ίδιος όσο και οι συμπαίκτες του στον Ολυμπιακό στον τελικό με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας την Κυριακή (13/05), όπως δήλωσε ο Τζόι Ντόρσεϊ.

Ο Αμερικανός σέντερ αν και αυτή είναι η πρώτη του σεζόν στην Ευρωλίγκα, γνωρίζει την κρισιμότητα του αγώνα με τους Ρώσους, αλλά όπως είπε αυτός πρέπει να αντιμετωπιστεί σαν ένα παιχνίδια σαν όλα τα άλλα.

«Δεν πιέζω τον εαυτό

μου ή τους συμπαίκτες μου. Το αντιμετωπίζουμε σαν ένα παιχνίδι σαν όλα τα άλλα. Αν πιεστείς, βγαίνεις και προσπαθείς να κάνεις σωστά πράγματα, αλλά κάνεις λάθη. Πρέπει να κάνουμε αυτά που μας λέει ο προπονητής, να ακολουθήσουμε τις οδηγίες του και να παίξουμε άμυνα. Πρέπει να εστιάσουμε σε κάποιους εξαιρετικούς του παίκτες, όπως ο Κιριλένκο και ο Κρστιτς. Θα είναι ένα δυνατό ματς.

Από τη στιγμή που ο Έισι Λο και εγώ ήρθαμε στον σύλλογο, αυτός έχει μεγάλη επιτυχία, αλλά στην Ευρωλίγκα όλοι μας θεωρούν αουτσάιντερ. Έχουμε πολλούς νεαρούς παίκτες και για αυτούς καλό θα ήταν να μην έχουν πίεση. Είναι η πρώτη μου σεζόν στην Ευρωλίγκα, αλλά καταλαβαίνω πόσο μεγάλος αγώνας είναι αυτός. Προσπαθώ να μην το σκέφτομαι αυτό, αλλά να βγω και να παίξω», ήταν τα λόγια του Ντόρσεϊ.

Keywords
Τυχαία Θέματα