Άντιτς: «Είναι απίστευτο»!

Αυτό που πέτυχε φέτος ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη επιτυχία δεδομένων και των συνθηκών και αυτό που πρέπει να κάνει στον τελικό με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας για να ολοκληρώσει το έργο του είναι να παίξει με την ίδια ενέργεια που έδειξε ολόκληρη τη σεζόν, σύμφωνα με τον Πέρο Άντιτς.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Άντιτς:

«Είναι απίστευτο. Έπαιξα πέντε σεζόν Ευρωλίγκας παλαιότερα, πήγα

στο Eurocup και το Eurochallenge και μετά επέστρεψα σε τελικό Ευρωλίγκας μέσα σε μια σεζόν. Είναι μεγάλη επιτυχία, πρώτα από όλα για την ομάδα και μετά για μένα σαν παίκτη.

Η ΤΣΣΚΑ έχει πολύ καλούς ψηλούς, όπως οι Κιριλένκο, Κριάπα και Κρστιτς. Πρέπει να παλέψουμε –η ομάδα που θα βάλει μεγαλύτερη ενέργεια στο γήπεδο πιθανώς και θα νικήσει και θα προσπαθήσουμε για αυτό. Δεν χρειάζεται κάποια ιδιαίτερη στρατηγική. Είναι το τελευταίο ματς της Ευρωλίγκας για τη σεζόν, νοκ άουτ για τον τίτλο.

Πρώτα από όλα, είναι πολύ σημαντικό να έχουμε αρκετή ενέργεια για να παίξουμε σκληρά και τα 40 λεπτά. Αποδείξαμε ότι μπορούμε να το κάνουμε αυτό και πιστεύω ότι είναι το 50% της επιτυχίας μας. Δεν μπορούμε να νικήσουμε αυτό το ματς χωρίς ενέργεια και ένταση».

Keywords
Τυχαία Θέματα