Δύο μήνες έξω ο Roy Halladay των Φιλαδέλφεια Φίλις

Για έξι με οκτώ εβδομάδες θα μείνει εκτός γηπέδων ο Roy Halladay των Φιλαδέλφεια Φίλις και άλλα νέα από τον χώρο του μπέιζμπολ.

Σοβαρός αποδείχθηκε ο τραυματισμός του 8-φορές all-star Roy Halladay στον δεξιό ώμο, καθώς απαιτείται αποθεραπεία έξι με οκτώ εβδομάδων. Μάλιστα τοποθετήθηκε ήδη στον 15ήμερο κατάλογο τραυματιών, ενώ προωθήθηκε ο catcher, Erik Kratz, από τη δεύτερη ομάδα. Εν τω μεταξύ, ο Carlos Ruiz παραμένει εκτός λόγω ενοχλήσεων στον δεξιό αστράγαλο.

Αποχωρεί

ο Magglio Ordonez

Το Σάββατο (02/06) θα ανακοινώσει την αποχώρησή του από το μπέιζμπολ ο Magglio Ordonez. Ο 38χρονος πρώην outfielder των Ντιτρόιτ Τάιγκερς και Σικάγο Ουάιτ Σοξ έγινε έξι φορές all-star, αλλά φέτος δεν κατάφερε να βρει συμβόλαιο.

Ένα μήνα έξω ο Dustin Pedroia

Ο τραυματισμός του Dustin Pedroia σε δάκτυλο του χεριού θα τον κρατήσει εκτός δράσης για έναν μήνα! Πάντως οι Μπόστον Ρεντ Σοξ δεν έχουν επισημοποιήσει ακόμα τη σοβαρότητα του νέου προβλήματος, το οποίο προέκυψε σε παίκτη τους.

Προώθηση του Matsui

Οι Τάμπα Μπέι Ρέις ενέταξαν τον Hideki Matsui στο βασικό τους ρόστερ. Ο 38χρονος outfielder αποκτήθηκε φέτος από τους Όκλαντ Αθλέτικς, ενώ έχει φορέσει προγενέστερα τις φανέλες των Νιου Γιορκ Γιάνκις και Λος Άντζελες Έιντζελς. Παράλληλα υποβιβάστηκε ο Stephen Vogt στη δεύτερη ομάδα.

Ενεργοποίηση του Matt Kemp

Ύστερα από απουσία 13 αγώνων, ο Matt Kemp επανήλθε στους Λος Άντζελες Ντότζερς ολοκληρώνοντας πορεία στον 15ήμερο κατάλογο τραυματιών. Ταυτόχρονα ο Jerry Sands βρέθηκε στα θυγατρικά τμήματα των πρωτοπόρων της φετινής κατάταξης του MLB.

Αργεί ακόμα ο Manny Ramirez

Δεν φαίνεται πως θα ντεμπουτάρει άμεσα στους Όκλαντ Αθλέτικς ο Manny Ramirez. Άλλωστε ο νέος του σύλλογος δεν θεωρεί έτοιμο ακόμα τον έμπειρο αθλητή.

Αισιόδοξος ο Oviedo

Ο δεξιόχειρας pitcher των Μαϊάμι Μάρλινς, Juan Carlos Oviedo, πρώην Leo Nunez, παραμένει αισιόδοξος αναφορικά με την αγωνιστική του ετοιμότητα στην επιστροφή του στα γήπεδα. Θυμίζουμε πως τιμωρήθηκε με οκτώ εβδομάδες υποχρεωτικής αποχής λόγω δήλωσης πλαστής ταυτότητας στη λίγκα.

Συνεχίζεται το… σίριαλ του Roy Oswalt

Δεν έχει υπογράψει ακόμα συμβόλαιο με τους Τέξας Ρέιντζερς ο Roy Oswalt. Ωστόσο αυτό αναμένεται να συμβεί αναφορικά με τον free agent, ο οποίος έχει αγωνιστεί παλιότερα στους Φιλαδέλφεια Φίλις και στους Μπόστον Ρεντ Σοξ. Πάντως έκανε μία ανεπίσημη προπόνηση με τους… Λος Άντζελες Ντότζερς.

Προς πτώχευση ο Curt Schilling

O παλαίμαχος pitcher, Curt Schilling, ετοιμάζεται να δηλώσει πτώχευση, καθώς έχει δημιουργήσει χρέη 25 εκατομμυρίων δολαρίων σε δάνειο. Μάλιστα η περίπτωση του έχει προκαλέσει παρέμβαση των πολιτικών αρχόντων του Ρόουντ Άιλαντ.

Ενεργοποίηση του Clevenger

Τον catcher, Steve Clevenger, επανέφεραν στο βασικό τους ρόστερ οι Σικάγο Καμπς. Ταυτόχρονα υποβιβάστηκε ο Blake Lalli, ο οποίος παίζει στην ίδια θέση και κάλυψε το κενό του Clevenger, όσο ο τελευταίος βρισκόταν στον 15ήμερο κατάλογο τραυματιών

Keywords
Τυχαία Θέματα