Επιστροφές στους Ντιτρόιτ Λάιονς

Βελτιώνεται το… προβληματικό κλίμα στους Ντιτρόιτ Λάιονς και άλλα νέα από τον «κόσμο» του φούτμπολ.

Ο defensive tackle, Nick Fairley, και ο wide receiver, Titus Young, επανήλθαν στις προπονήσεις των «λιονταριών». Ο πρώτος συλλήφθηκε με κατηγορίες περί κατοχής μαριχουάνας, ενώ ο δεύτερος απολογήθηκε για το πειθαρχικό του παράπτωμα. Έτσι αμφότεροι έγιναν δεκτοί από το τεχνικό επιτελείου του συλλόγου.

Αποδεσμεύτηκε ο Anthony Gonzalez

Ολοκληρώθηκε

η συνεργασία των Νιου Ίνγκλαντ Πάτριοτς με τον receiver, Anthony Gonzalez, μόλις τρεις μήνες ύστερα από την απόκτησή του. Μπορεί ο receiver να κρίθηκε περιττός, αλλά ο free agent offensive lineman, Jamey Richard, o rookie free agent tight end, Nick Melillo και η επιλογή ντραφτ έβδομου γύρου defensive back, Alfonzo Dennard, υπέγραψαν συμβόλαια με τους «πατριώτες».

Αισιοδοξία για Hakeem Nicks

Φιλοδοξεί να προλάβει την προετοιμασία των Νιου Γιορκ Τζάιαντς ο Hakeem Nicks, παρά τον σοβαρό τραυματισμό του στο δεξί πόδι. Θυμίζουμε πως υποβλήθηκε σε εγχείρηση και πως θα χρειαστεί δύο με τρεις μήνες αποθεραπείας.

Δύο προσθήκες στους Τζετς

Τους έμπειρους tackles, Stephon Heyer και Ray Willis, απέκτησαν οι Νιου Γιορκ Τζετς. Αμφότεροι ήταν free agents και θα ενισχύσουν την επιθετική γραμμή των εκπρόσωπων του «Μεγάλου Μήλου».

Στους Κολτς ο George Foster

Αποκτήθηκε ο free agent offensive tackle, George Foster, από τους Ιντιανάπολις Κολτς. Η πρώην επιλογή ντραφτ πρώτου γύρου θα πάρει νέα ευκαιρία, ενώ ο fullback, Ryan Mahaffey, τοποθετήθηκε στον κατάλογο των waivers, ώστε να δημιουργηθεί χώρος στο βασικό ρόστερ.

Καλύτερα ο Steve Johnson

Ο receiver των Μπάφαλο Μπιλς, Steve Johnson, άρχισε τις ασκήσεις, που είναι οι πρώτες, ύστερα από το χειρουργείου του Απριλίου. Ένας άλλος receiver, Stevie Johnson, φαίνεται πως θα απουσιάσει από ολόκληρη την προετοιμασία του συλλόγου εξαιτίας τραυματισμού.

«Δέσμευσαν» τον Branch οι Τζάγκουαρς

Την επιλογή ντραφτ δεύτερου γύρου, Andre Branch, «δέσμευσαν» με συμβόλαιο οι Τζάκσονβιλ Τζάγκουαρς. Η 38η επιλογή του ντραφτ αποτελεί την πρώτη επιλογή των Τζάγκουαρς, που υπέγραψε συμφωνητικό.

Αυξημένη δουλειά για Ryan Mathews

Έπειτα από την αποχώρηση του Mike Tolbert, o νεοαποκτηθείς running back των Καρολάινα Πάνθερς, Ryan Mathews, θα έχει αυξημένες αρμοδιότητες στο φετινό πρωτάθλημα. Άλλωστε έχει ήδη αποσπάσει την εμπιστοσύνη του κόουτς, Matt Turner, ο οποίος αναμένεται να τον «ζορίσει» στη φετινή προετοιμασία.

«Έκλεισε» ο Martin στους Ντόλφινς

Ο offensive tackle και 42η επιλογή του φετινού ντραφτ, Jonathan Martin, υπέγραψε συμβόλαιο με τους Μαϊάμι Ντόλφινς. Δεν αποκαλύφθηκαν οι όροι της συμφωνίας με τον απόφοιτο του Στάνφορντ.

Προβλήματα στους Τσιφς

Οι running back, Jamaal Charles και Peyton Hills αντιμετωπίζουν τραυματισμούς και προβληματίζουν την τεχνική των Σαν Ντιέγκο Τσιφς. Παρόμοιο θέμα έχει προκύψει και με τον Tony Moeaki, tight end του συλλόγου, αλλά ο νεοαποκτηθείς Kevin

Keywords
Τυχαία Θέματα