Πιο… κακός δεν γίνεται ο Big Show

Επίδειξη αλλαγής… χαρακτήρα έκανε ο Big Show στο εβδομαδιαίο επεισόδιο του Raw SuperShow.

Ακόμα και τον Brodus Clay έβγαλε… νοκ άουτ. Πάντως το main event μεταξύ των δύο γιγαντόσωμων Superstars δεν είχε νικητή, καθώς ο «Funkasaurus» έφυγε με… φορείο, οπότε παρέμεινε αήττητος! Νωρίτερα ο Show είχε υποσχεθεί ΚΟ και σε βάρος του John Cena

στο No Way Out.

Επίσης, ο Daniel Bryan φαίνεται πως θα πάρει νέα ευκαιρία τίτλου στο επόμενο ppv του WWE, καθώς αντιμετώπισε για… χιλιοστή φορά τον WWE Champion, CM Punk. Μάλιστα ξεπέρασε και την εμπλοκή της AJ στον πανέμορφο αγώνα, ώστε να πάρει τη νίκη. Φυσικά ο John Laurinaitis, GM του SmackDown και του Raw, πήρε τάχθηκε φανερά υπέρ του «American Dragon».

Στα των πρωταθλητών Tag Team, R-Truth και Kofi Kingston, το δίδυμο πήρε μία ακόμα νίκη επί των Dolph Ziggler και Jack Swagger. Μάλιστα ο Ziggler απαίτησε αποχώρηση από τους «American Perfection» της Vickie Guerrero.

Από την πλευρά του, ο US Champion, Santino Marella, τα βρήκε… σκούρα κόντρα στον Alberto Del Rio. Αντίθετα ο Intercontinental Champion, Christian, επικράτησε του Miz. Μάλιστα ο τελευταίος τα… άκουσε και από τον Randy Orton.

Τέλος ο World Heavyweight Champion, Sheamus, πρόσθεσε μία εύκολη νίκη στο παλμαρέ του. Άλλωστε χρειάστηκε απλά ένα «brogue kick», για να καταβάλει τον David Otunga.

Παρακάτω όλα τα αποτελέσματα της βραδιάς:

O Alberto Del Rio κέρδισε τον Santino Marella.
Οι R-Truth & Kofi Kingston κέρδισαν τους Jack Swagger & Dolph Ziggler.
O Daniel Bryan κέρδισε τον CM Punk.
O Christian κέρδισε τον Miz.
O Sheamus κέρδισε τον David Otunga.

Keywords
Τυχαία Θέματα