Δρακάκη: «Όσο πιο ψηλά γίνεται»

Υψηλός στόχους έχει θέσει ενόψει της φετινής αγωνιστικής περιόδου ο Αμύντας με τη Φρόσω Δρακάκη να θέλει η ομάδα της φτάσει όσο πιο ψηλά γίνεται.

Η τεχνικός της γυναικείας ομάδας του Αμύντα, μίλησε στην ιστοσελίδα του ΣΕΠΚ για τη μέχρι τώρα πορεία της ομάδας, το αυριανό παιχνίδι με την ΑΕΚ Περιστερίου αλλά και για τις ακαδημίες του συλλόγου. Αναλυτικά τα όσα είπε…

Για την πολύ καλή πορεία του Αμύντα στο φετινό πρωτάθλημα:
«Το

καλοκαίρι αποκτήσαμε έξι καινούριες παίκτριες, ωστόσο ελπίζαμε να δέσουμε γρήγορα. Ξεκινήσαμε με δύσκολα παιχνίδια κόντρα σε Ζωγράφου και Μελίσσια. Το πρώτο ματς κρίθηκε στις λεπτομέρειες και ο Ζωγράφος έδειξε να είναι πιο έτοιμος. Εκεί χάσαμε μία καλή ευκαιρία. Στη συνέχεια πήγαμε πολύ καλά και η μόνη κακή μας ήττα ήταν με το Παγκράτι. Θεωρώ ότι η ομάδα πρέπει να αποκτήσει αγωνιστική σταθερότητα κάτι που ακόμα δεν έχουμε πετύχει».

Για τους στόχους του Αμύντα φέτος:
«Θα θέλαμε να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται και η 5η θέση που βρισκόμαστε τώρα είναι ιδανικό σενάριο. Επειδή, όμως το πρωτάθλημα είναι πολύ ανταγωνιστικό οι θέσεις 5 με 10 μπορεί να αλλάζουν κάθε αγωνιστική. Προσωπικά αυτό που θέλω από αγωνιστικής άποψης είναι να απολαμβάνουμε κάθε στιγμή του παιχνιδιού. Η ψυχολογία της γυναίκας αθλήτριας είναι τέτοια που αν δεν είναι ήρεμη και ευχαριστημένη στο σύλλογο που βρίσκεται δεν θα μπορεί να αποδώσει».

Για τις υποδομές του Αμύντα:
«Έχουμε αρκετά παιδιά σε όλα τα τμήματα και σκοπός είναι να στελεχωθεί η πρώτη ομάδα με κορίτσια από τις υποδομές. Τα τελευταία χρόνια υπήρχε παραγωγή καλών παικτριών, καθώς γίνεται καλή προσπάθεια στο σύλλογο, όμως πολλά κορίτσια έφυγαν εκτός Αθήνας και Ελλάδας για σπουδές και δουλειά. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να χάσουμε σημαντικό αριθμό παικτριών που θα μπορούσαν να είναι σημαντικά στελέχη στην πρώτη ομάδα. Η προσπάθεια συνεχίζεται με μεγάλη συνέπεια».

Για το αυριανό παιχνίδι με την ΑΕΚ Περιστερίου:
«Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μία ομάδα που πρόσφατα άλλαξε προπονητή. Διαθέτει πολύ καλές ψηλές. Είναι ένα παιχνίδι εντός έδρας κι αυτά θέλουμε να τα κερδίζουμε οπότε πρέπει να παλέψουμε για τη νίκη».

Keywords
Τυχαία Θέματα