Δώνης: «Είμαστε Παναθηναϊκός, πρέπει να νικάμε»

Χρέος του Παναθηναϊκού είναι να εξελίσσεται και να κατακτά τη νίκη σε κάθε παιχνίδι ακόμα και στο πρωτάθλημα Νέων, όπως ισχυρίστηκε ο Χρήστος Δώνης.

Ο γιος του προπονητή του Ατρομήτου και σκόρερ του ενός τέρματος του «τριφυλλιού» στο σημερινό 2-0 επί της ομάδας Νέων του Ολυμπιακού, μίλησε μετά το τέλος του ματς που διεξήχθη στου Ρέντη.

«Ηρθαμε εδώ να παίξουμε το παιχνίδι μας και να κάνουμε

αυτό που πρέπει. Ελπίζω η συνέχεια να είναι ανάλογη. Οφείλουμε να παίζουμε τέτοιο πάθος και ανάλογη ψυχολογία κάθε φορά», τόνισε αρχικά απαντώντας στη συνέχεια στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων.

Πόσο δύσκολο ήταν να επανέλθετε σε ένα εκτός έδρας ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, μετά από δύο βαριές ήττες από ΠΑΟΚ και ΑΕΚ;

«Ήταν πολύ δύσκολο γιατί στα δύο προηγούμενα παιχνίδια δεν είχαμε καλή εικόνα. Δείξαμε προσωπικότητα. Ηταν μια δύσκολη και σημαντική νίκη την οποία χρειαζόμασταν».

Θα σας βοηθήσει να ανέβετε ψυχολογικά;

«Θυμόμαστε τις προηγούμενες ήττες μας και κρατάμε χαμηλά το κεφάλι. Σίγουρα όμως μας δίνει θάρρος για να συνεχίσουμε ανάλογα».

Έχεις δημιουργήσει παράδοση να σκοράρεις με κεφαλιές εναντίον του Ολυμπιακού στο Ρέντη...

«Μου αρέσει να βοηθάω την ομάδα και να κάνω το καθήκον μου».

Ποιοι είναι οι στόχοι στο πρωτάθλημα;

«Να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε, να παίζουμε καλά και να παίρνουμε τις νίκες σε κάθε παιχνίδι. Είμαστε ο Παναθηναϊκός, η μεγαλύτερη ομάδα και πρέπει να νικάμε»

{textlink02}

Keywords
Τυχαία Θέματα