Ρότσα: «Ήμασταν καλύτεροι» (video)

Ικανοποιημένος, τόσο από την απόδοση της ομάδας του, όσο και από την υποδοχή που έτυχε η αποστολή του Παναθηναϊκού, εμφανίστηκε ο Χουάν Ραμόν Ρότσα.

Ο τεχνικός ηγέτης της ομάδας Κ20 των «πράσινων» μετά τη νίκη του «τριφυλλιού» επί του Ολυμπιακού στις εγκαταστάσεις του Ρέντη, στάθηκε στο πολύ καλό περιβάλλον, υποσχόμενος ανάλογη υποδοχή στον δεύτερο γύρο. Παράλληλα, υποστήριξε πως δεν θα πρέπει

να υπάρχει φανατισμός.

«Ας ξεκινήσουμε από το περιβάλλον. Ήταν πάρα πολύ καλό. Ελπίζουμε να το ανταποδώσουμε στον δεύτερο γύρο. Μη ξεχνάμε ότι είναι παιδιά, που ετοιμάζουν και οι δύο ομάδες για την πρώτη», ανέφερε αρχικά.

Και συνέχισε: «Είδαμε ότι έγινε ένα καλό παιχνίδι, πολύ καλό παιχνίδι. Χωρίς ακρότητες. Ήμασταν καλύτεροι και κερδίσαμε. Μου άρεσε το κλίμα. Πρέπει να είναι παράδειγμα για όλους. Να μην υπάρχει μεγάλος φανατισμός. Έχουμε πολλά προβλήματα στην καθημερινή μας ζωή και αυτό εδώ είναι διασκέδαση».

Τέλος, ο Χουάν Ραμόν Ρότσα, υπογράμμισε: «Μη ξεχνάμε πως είναι παιδιά που ελπίζουν να φτάσουν ψηλά. Κερδίσαμε ένα παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Είχαμε πολύ καιρό να κερδίσουμε εδώ, αλλά τα καταφέραμε.

Keywords
Τυχαία Θέματα