«Διπλό» ανόδου για Πανηλειακό, 1-0 τον Απόλλωνα

Ο Πανηλειακός ήταν ο μεγάλος νικητής του ντέρμπι της 6ης αγωνιστικής καθώς επικράτησε με 1-0 του Απόλλωνα Σμύρνης στην Ριζούπολη.

Οι «ερυθρόλευκοι» πήραν το «τρίποντο» χάρις σε τέρμα του Καφαντάρη στο 85’ και σε συνδυασμό με την ήττα της Προοδευτικής από την Ζάκυνθο στον Κορυδαλλό, ανέβηκαν στην κορυφή του ομίλου. Από την άλλη, η «Ελαφρά Ταξιαρχία» γνώρισε τη δεύτερη εντός έδρας συνεχόμενη ήττα και έχει μείνει πίσω στη βαθμολογία.

Κατά την ανάπαυλα, οι Λώττας και Διαμάντης έγιναν οι αρνητικοί πρωταγωνιστές, καθώς ήρθαν στα χέρια, αλλά τα πνεύματα ηρέμησαν άμεσα με

την παρέμβαση των ψυχραιμότερων.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Ανδρονικίδης (Συνδέσμου Πειραιά), ο οποίος «κιτρίνισε» τους: Μπιμπίρη, Τσιλιγκίρη, Κισκαμπάνη, Κυριακίδη, Τομαρά, Βάτση, Καφαντάρη.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜ.: Μένιος, Τσουκαλάς, Κρουσταλέλης (82' Καραδέμητρος), Κισκαμπάνης, Κύργιας, Μπιμπίρης (75' Κατσαρός), Σαββίδης, Διαμάντης, Μπιλίτσης, Τσιλιγκίρης (82' Λαζανάς), Ζαχαρόπουλος.

ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ: Θεοδωρακόπουλος, Ακπαρίδης, Βάτσης, Θωνιάτης, Κολόκας, Κυριακίδης, Λώττας (78' Καφαντάρης), Μανιάτης, Μπράβος (90'+2 Δημόπουλος), Ταφαρλής, Τομαράς (62' Σωτηρόπουλος).

Keywords
Τυχαία Θέματα