Διάσειση για Price

01:26 5/4/2012 - Πηγή: OnSports

Οι Μόντρεαλ Κανάντιενς έχουν ήδη αποκλειστεί από τα play off και πλέον χάνουν τον Carey Price λόγω διάσεισης.

Ο βασικός τερματοφύλακας των «χαμπς» θα απουσιάσει από τα τρία τελευταία παιχνίδια της ομάδας του. Άλλωστε έκανε παράπονα για πονοκεφάλους και έπειτα από τις σχετικές εξετάσεις διαπιστώθηκε ελαφριά διάσειση. Την θέση του θα πάρει ο Peter Budaj, ενώ ο Robert Hamilton θα προωθηθεί από την δεύτερη ομάδα.

Εικοσάχρονος επιθετικός

στους Άιλαντερς

Τον πρώτο σκόρερ του κολεγίου της Νορθ Ντακότα, Brock Nelson, απέκτησαν οι Νιου Γιορκ Άιλαντερς .Πρόκειται για την 30ή επιλογή του ντραφτ του 2010 και είναι επιθετικός είκοσι ετών που θεωρείται πολύ σημαντικό ταλέντο. Το συμβόλαιο που υπέγραψε έχει διάρκεια τριών ετών και ο Nelson θα ξεκινήσει την επαγγελματική πορεία εκτός NHL, αλλά μέσω των θυγατρικών τμημάτων των «νησιωτών».

Εν τω μεταξύ, ένα άρθρο σε αμερικανικό σάιτ αποκαλύπτει την προσπάθεια των Άιλαντερς να «εξαφανίσουν» τον θρυλικό Pat LaFontaine. Συγκεκριμένα, η διοίκηση δεν κάνει αναφορές σε έναν από τους μεγαλύτερους παίκτες που έχουν φορέσει τη φανέλα της ομάδας του, κάτι που επηρεάζει σαφέστατα την άποψη των νεότερων οπαδών. Άλλωστε ο LaFontaine αγωνίστηκε από το 1983 μέχρι το 1991, οπότε η «νέα γενιά» δεν πρόλαβε να τον γνωρίσει.

Πρόστιμο σε Renney

Δέκα χιλιάδες δολάρια θα πληρώσει ο προπονητής των Έντμοντον Όιλερς, Tom Renney. Mερικά σχόλιά του μετά την ήττα της ομάδας του από τους Λος Άντζελες Κινγκς με 2-0, στα οποία ανάφερε πως οι «βασιλιάδες»… πρέπει να προκριθούν στα play off, ήταν αυτά που προκάλεσαν το πρόστιμό του.

Άκυρο τουρνουά στο Πακιστάν

Η Ινδία και η Μαλαισία απέσυραν τις συμμετοχές τους από τριεθνές τουρνουά στο Πακιστάν, οπότε η διοργάνωση ακυρώθηκε. Αφορμή αποτέλεσαν θέματα ασφαλείας των αποστολών στο Πακιστάν, ενώ η ασιατική χώρα αντιμετωπίζει παρόμοια θέματα σε επίπεδου ποδοσφαίρου και κρίκετ.

Keywords
Τυχαία Θέματα