Έτοιμοι για πρεμιέρα στο MLB

00:27 5/4/2012 - Πηγή: OnSports

Στις δύο τα ξημερώματα της Τετάρτης (04/04) οι Μαϊάμι Μάρλινς υποδέχονται τους Σέιντ Λούις Κάρντιναλς σε επίσημο ματς, αλλά πολλές άλλες ομάδες ολοκληρώνουν ακόμα τις φιλικές τους υποχρεώσεις.

Στα αποτελέσματα της 3ης Μαρτίου δέσποσαν τα ντέρμπι της Νέας Υόρκης και του Λος Άντζελες. Στο ένα οι Μετς εκμεταλλεύτηκαν αρνητική εμφάνιση του Ivan Nova και επικράτησαν των Γιάνκις, ενώ οι Ντότζερς του Μάτζικ Τζόνσον

κέρδισαν τους Έιντζελς.

Επίσης, οι Μπόστον Ρεντ Σοξ επιβλήθηκαν με 8-7 των Ουάσινγκτον Νάσιοναλς στο τελευταίο φιλικό των δύο συλλόγων. Σε άλλο ματς, ο Prince Fielder… έκλεψε βάση, αλλά οι Ντιτρόιτ Τάιγκερς ηττήθηκαν από τους Τορόντο Μπλου Τζέις.

Από την πλευρά τους, οι Μάικ Μουστάκας και Τζορτζ Κοτταράς είχαν 0/4 και 0/2 hits, αντίστοιχα. Μάλιστα, στους Μιλγουόκι Μπρούερς του Κοτταρά, ο Corey Hart ντεμπούταρε με δύο hits. Προηγήθηκε εγχείρησή του στο γόνατο τον περασμένο Μάρτιο, οπότε έχασε όλη την προετοιμασία.

Συνολικά ξεχώρισαν οι Carlos Peguero και Matt Cain. Ο πρώτος σημείωσε τέσσερα hits, εκ των οποίων ένα διπλό home run, στην ήττα των Σιάτλ Μάρινες με 9-8 από τους Κολοράντο Ρόκις και ο δεύτερος «έγραψε» έξι strikeouts στη νίκη των Σαν Φρανσίσκο Τζάιαντς. Τέλος, ο Cole Hamels ήταν θετικός στο 7-2 των Φιλαδέλφεια Φίλις με τους Πίτσμπουργκ Πάιρετς.

Παρακάτω όλα τα αποτελέσματα της 3ης Μαρτίου:

Grapefruit League
Τορόντο Μπλου Τζέις-Ντιτρόιτ Τάιγκερς 13-8
Μινεσότα Τουίνς-Τάμπα Μπέι Ρέις 2-6
Νιου Γιορκ Μετς-Νιου Γιορκ Γιάνκις 7-6

Cactus League
Σικάγο Καμπς-Μιλγουόκι Μπρούερς 5-3
Κολοράντο Ρόκις-Σιάτλ Μάρινερς 9-8
Ατλάντα Μπρέιβς-Μιλγουόκι Μπρούερς 5-3
Λος Άντζελες Ντότζερς-Λος Άντζελες Έιντζελς 1-4

Άλλα φιλικά
Ουάσινγκτον Νάσιοναλς-Μπόστον Ρεντ Σοξ 7-8
Χιούστον Άστρος-Σικάγο Ουάιτ Σοξ 1-5
Όκλαντ Αθλέτικς-Σαν Φρανσίσκο Τζάιαντς 2-3
Φιλαδέλφεια Φίλις-Πίτσμπουργκ Πάιρετς 7-2
Σαν Ντιέγκο Πάντρες-Κάνσας Σίτι Ρόγιαλς 2-1

Keywords
Τυχαία Θέματα